Monday, August 29, 2016

SALE YANALIS SEMPENA SAMBUTAN KEMERDEKAAN KE 59 20016




Assalamualaikum..hai sayang2 zee semua..terimakasih sudi singgah ke blog zee yg tak seberapa ini..zee ingin membuat  Pengumuman penting SEMPENA HARI KEMERDEKAAN KE 59..meh baca kat bawah nie yea..

YANALIS SIGNATURE SKINCARE AKAN MENGADAKAN GREAT SALE PADA
31 OGOS 2016 (RABU)
BERMULA JAM 11.59pg - 5.59ptg
BERTEMPAT DI YANALIS SIGNATURE HQ NO 2, JALAN TEPI SUNGAI, KOTA TINGGI JOHOR



EXCLUSIVE SET RM200 SAHAJA 
FREE YANALIS LUMINOUS BB FOUNDATION BERNILAI RM70😎😎





TRIAL SET RM80 SAHAJA FREE SERUM BERNILAI RM50🤓🤓

wahhhh betul-betul sale kan..wait! ada lagi tau item-item produk yanalis yang lain harga sangat-sangat kasih sayang HQ nak bagi sempena hari kemerdekaan kita yang ke 59 ini..Merdeka!!!!

BACA SATU-SATU YEA..:)

1) Exclusive Set + Foundation = ~Rm320~ *Rm200*
2) Trial Set + Serum = ~Rm180~ *Rm80*
3) Tester = ~Rm70~ *Rm59*
4) Loose Facial soap (120ml) = ~Rm90~ *Rm59*
5) Loose Toner (120ml) = ~Rm90~ *Rm59*
6) Loose Day Cream (40gm) = ~Rm90~ *Rm59*
7) Loose Night Cream (40gm) = ~Rm90~ *Rm59*
8) Loose Facial soap (50ml) = ~Rm50~ *Rm39*
9)Loose Toner (50ml) = ~Rm50~ *Rm39*
10)Loose Day Cream (10gm) = ~Rm50~ *Rm39*
11)Loose Night Cream (10gm) = ~Rm50~ *Rm39*
12) Silky Whitening Protein Mask (5Pcs) = ~Rm100~ *Rm59*
13) Luminous BB Foundation = ~Rm70~ *Rm59*
14) Acne Cream (8ml) = ~Rm50~ *Rm40*
15) Serum Aloevera (30biji) = ~Rm50~ *Rm40*
16) Sunblock (20gm) = ~Rm50~ *Rm40*
17) Absolute Makeup Remover (80ml) = ~Rm35~ *Rm29*
18) Compact Powder = ~Rm70~ *Rm59*
19) Propolis = ~Rm190~ *Rm59*

_😍Kosmetik Serendah *Rm1* Dan Banyak Lagi Tawaran Istimewa Menanti Anda_
_😍Setiap Pembelian Bernilai *Rm100* Keatas Layak Menyertai Cabutan Bertuah Dan Menangi Hadiah Bernilai *Rm900*_
_Sehari Di Yanalis Singnature Skincare_

WOWW Sale gila-gila Hq Yanalis bagi kan..apa lagi peminat setia yanalis atau baru nak mencuba jangan lepaskan peluang anda untuk dapatkan set yanalis yang terlajak sale ini...cepat-cepat wahtssap zee untuk maklumat lanjut yea dan untuk yang nak beli bank in sebelum 31 hariblan 8 nie yea..lepas2 tu baru nak bank in maaf dah tak diterima..stock sangat limited sape cepat dia dapat.:)

salam sayang dari zee nadzirah
019-3499076


Wednesday, August 24, 2016

REVIEW ACNE CREAM BY YANALIS

Assalamualikum..hai semua..enteri kali ini zee nak sharing krim jerawat yang bagus  iaitu Yanalis Signature Acne Cream
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
UCAPKAN SELAMAT TINGGAL PADA JERAWAT!!
Eeeeee...jerawat!!geramnya..rasa macam nak picit2 je jerawat tu kan...tambah2 yg besar2 dan bermata tu..lagilah geram dibuatnya..Ok cantik2,zee nak pesan jgn dipicit ye,nanti lg parah jadinya..
Yg pernah alami pasti tahu betapa menjengkelkan jika muncul diwajah..Jerawat dapat tumbuh di berbagai tempat seperti di wajah,leher dan badan..
Jerawat terjadi akibat pori2 tersumbat..dan juga akibat penyumbatan pada folikel rambut pada kulit..penyumbatan ini di sebabkan oleh kotoran yg bercampur dengan minyak dan sel kulit mati...
Ok..zee ada penyelesaiannya..Jangan Risau..Jangan Risau..meh zee bantu..bila jerawat muncul,jgn picit tapi sapulah Acne Krim dari Yanalis Signature ini...pasti anda terkejut dgn keberkesannannya...










Acne Krim ini mampu:-
mengecutkan jerawat dgn pantas
mematikan bakteria penyebab jerawat
tidak meninggalkan bekas jerawat
Jom kita ucapkan selamat tinggal pada jerawat...hanya dengan YANALIS SIGNATURE ACNE CREAM..JOM CUBA!!




Berminat boleh whatssap zee ye
📞 019-3499076




REVIEW MASK YANALIS CERAH SEAWAL 20 MINIT

Assalamualikum hai semua..kali ini zee nak kongsi mask paling zee suka x sama dengan mask yang zee pernah cuba sebelum ni yang boleh  CERAH SEAWAL 20 MINIT. BIAR BETUL??
ce tengok packaging box dia macam coklat kan?..cute cantik sangattt..bila buka ada 3 lapisan wow the best.. tu la Yanalis Silky Whitening Protein Mask.




Silky Whitening Protein Mask By Yanalis Signature Skincare...
Mask ini ada 3 lapisan
1) Buang lapisan pertama
2) lekatkan di muka dan buang pula lapisan yg bewarna biru dan mask yg lekat di muka adalah mask yg nipis sahaja..
3) Ratakan mask di muka..dan biarkan ia meresap dan kering sehingga 20 minit @ lebih
4) Siap..dan rasailah kulit anda akan terasa segar,tegang dan anjal...

Fungsi mask
💖Membersih, mencerah serta menanggalkan sel kulit mati.
💖Menegangkan kulit wajah dan membuat kulit kelihatan lebih muda.
💖Membuat kulit cerah, selembut sutera dan bersih berseri secara semulajadi
💖Mask ini bersifat dingin, membuatkan kulit menjadi lebih tenang , menghilangkan kulit kusam dan berkedut akibat pencemaran udara, mampu menyegarkan semula wajah setelah seharian menggunakan bedak atau foundation
💗Dengan hanya 20 minit yg intensif tanda2 hitam pd wajah akan pudar.

Keunggulan Yanalis silky Whitening Protein Mask ;
💞Hasil bertahan hingga 2-3 hari.
💞Tanpa bahan kimia berbahaya.
💞Sesuai utk kulit sensitive dan kering.
💞Tidak menyebabkan kulit mengelupas.
💞Tanpa iritasi.
💞Tidak menimbulkan kemerah-merahan pada kulit.



bila zee pakai mask yanalis nie sejukk je muka hihi malu
Aturan penggunaan;
Disarankan dalam 1 minggu; 2-3 kali pemakaian,untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan mask, kulit kelihatan lebih cantik, putih semulajadi dan bebas cela.
Berminat boleh whatssap zee ke 019-3499076




Wednesday, August 3, 2016

Review Yanalis Luminous BB Foundation 2016

Assalamualikum semua. Dah lama tak buat review.jadi,hari ini zee nak buat review sedikit salah satu foundation menjadi favourite zee iaitu Yanalis Luminous BB Foundation. Wow dengar nama pun dah best kan.. Terbaikk la..



Ok, bagi yg baru nak mencuba produk ini, zee boleh explainkan apa yg bestnyer produk terbaru dari Yanalis Signature Skincare ini memang sungguh menakjubkan dan menjadi pilihan para wanita masa kini..baru sahaja dilancarkan tapi permintaan yang sungguh luar biasa.. ini kerana kehebatan yang terdapat dalam BB Foundation ini..

Apakah kehebatan dan Khasiatnya?


bukan sahaja sebagai bedak asas tapi Bb Foundation ini mampu merawat kulit agar lebih cantik (sambil pakai sambil rawat)

lagi berpeluh lagi bertambah glowing

makin awet muda

wajah tampil lebih muda & bercahaya

mampu menutup cela pada wajah

kulit lebih tegang & anjal

melindungi ketidaksempurnaan kulit

melindungi dari sinaran matahari

sangat ringan & tidak melekit

mesra solat





Malu nak keluar rumah..?

sebab kulit wajah penuh dengan jerawat dan parut..?

kini anda tidak perlu risau lagi,dengan adanya Luminous Bb Foundation dari Yanalis ini pasti akan membuatkan anda berasa lebih yakin bertemu orang ramai kerana ia mampu menutupi semua cela,parut & jerawat dengan sempurna..malah ia akan merawat kulit anda dengan perlahan2..
inshallah ^_^





 

Thursday, May 12, 2016

Compect Powder 2 way care Telaris 2016 Keluaran Yanalis Signature Skincare





Assalamualikum hai para pembaca sekalian..lama sudah zee x update blog yea..maklumlah  agak bz sekarang nie..ok,entri kali ni zee nak kongsikan kepada anda di luar sana iaitu :

Bedak padat keluaran pertama Yanalis Signature Skincare yang bergitu menakjubkan..
kenapa yanalis signature skincare menghasilkan compect powder 2 way care ini?..


  • Kerana permintaan yg tinggi dari pengguna Yanalis Skincare Sendiri
  • Kerana pihak Yanalis Skincare bergitu prihatin pada pengguna yg ingin kelihatan lebih cantik dan menawan serta lebih confiden berhadapan dgn org ramai..(kan..kan..)^_^
Apakah Khasiat dan Faedahnya compect Powder 2 way care ini?..

  • Mempunyai 2 pilihan warna yg dicipta khas utk kulit wanita asia yg bergitu sesuai dgn kulit kita (natural dan ivory)
  • Setiap kali sapuan pasti akan membuatkan kulit anda kelihatan jelita dan menawan
  • Dapat menutupi segala cela2 di wajah
  • Boleh memilih cara pemakaian mengikut citarasa anda sama ada secara ringkas iaitu terus di sapu pada wajah atau dengan membasahkan span untuk mendapatkan kulit lebih kelihatan memukau dan tahan lama
  • Haruman yang sungguh wangi
  • Dapat memberikan kesan lebih halus dan bersinar pada kulit
  • Mudah dibersihkan dan yg pasti mesra solat
Siapa yg patut memakainya dan kenapa?..
  • Wanita-wanita yg berkerjaya untuk lebih yakin bertemu rakan-rakan sekerja,majikan dan pelanggan
  • Pelajar dan mahasiswa untuk lebih yakin ke kolej dan universiti ..tiada rasa rendah diri lagi dgn keadaan kulit yg kusam..
  • Surirumah sudah tentulah untuk kelihatan cantik dan menawan di depan suami..jadi untuk merealisasikan setiap impian wanita di luar sana,maka terciptalah bedak padat/compect powder 2 wat care dari Yanalis Signature Skincare ini..jom dapatkan satu untuk anda..jangan ketingalan yea..whatssap zee 019-3499076


 SMS YSS POWDER KE 019-3499076

TERIMAKASIH SEMUA
Salam Sayang Dari ZEE ^_^

Monday, December 28, 2015

Cara Guna Yanalis Skincare

Dah beli yanalis skin care? Tapi masih tercari-cari cara guna yanalis dengan betul?

Zee share kan di dalam post ini ye. Zee harap dengan adanya video ni, zee dapat membantu anda menggunakan yanalis skincare dengan betul ye.

Pada yang belum dapatkan lagi set skincare yanalis ni, boleh PM / Whatsapp Zee kat no ini ye:

0193499076 (Zee)

Tuesday, October 27, 2015

Yanalis Skincare di Puchong. Orang Putrajaya Juga Dijemput Datang.

Hai.. Zee nak tanya, adakah anda pengguna Yanalis Skincare atau pun berminat nak membeli skincare yanalis ni secara by hand?

Berita baik buat anda yang berada di lokasi sekitar Puchong, yang sangat berminat untuk membeli Yanalis Skin Care ini, anda dah boleh dapatkan di sebuah butik di area Puchong Perdana.

Alhamdulillah.. Ramai yang bertanya pada Zee, Yanalis skin care yang Zee promosi ni ada jual di area Puchong ke, Shah Alam ke, Putrajaya ke kan.. Yelah.. Biasanya Zee akan maklumkan yang setiap tempahan Fiq hanya poskan atau kalau nak COD by hand set yunalis Yanalis skincare ni pun area Johor Bahru sahaja.

Tapi kali ini, anda dah boleh dapatkan direct di alamat berikut:

tabita puchong, beli tabita di puchong, tabita skin care, tabita cosmetic, pembekal tabita, testimoni tabita, tabita putrajaya, tabita di kl

Untuk hubungi, anda boleh hubungi Kak Lynn di talian berikut:

0177130384 (SMS/Call/Whatsapp)



Zee sarankan sebelum anda datang untuk membeli Yanalis Skincare ini, sebaiknya call dahulu Kak Lynn pada nombor yang diberikan tadi ye. Zee jamin Yanalis yang dijual adalah kualiti original.

Sekali lagi, Zee berikan alamat TheGuzel.co tersebut seperti berikut:

1-46A, Jalan Putra Perdana 1/1, 
Taman Putra Perdana, 
47130 Puchong, Selangor.

Oh ye.. Di butik tersebut juga ada menjual baju-baju yang cantik-cantik. Jadi, kalau anda ke sana nanti, bolehlah cuci mata sekali ok.

Like juga page TheGuzel.co di FaceBook >> 

p/s: Jika anda hendak menjadi pembekal Yanalis skincare, amat dialu-alukan. 

Followers

Like Page Zee Nadzirah Ye~

Categories

Andainya hatiku bersuara lirik cara guna yanalis harga yanalis borong yanalis murah pengedar phyto placenta pengedar yanalis yanalis untuk apa? zee nadzirah fashion zeenadzirah 1st time giveaway blogger Andai terlampau permintaanku ini Pastinya ia akan berkata ROYAL SLIM murah Seperti insan biasa aku ingin bahagia lirik affiliates percuma andainya hatiku bersuara original artis pakai tabita avail beauty avail pad ayat cinta untuk kekasih hati ayat jiwang pendek ayat sms selamat pagi bb cream yanalis beli coklat daim dari langkawi borong coklat daim borong tabita borong tuala wanita avail cara guna bb cream yanalis cara makan glutaking advance coklat daim murah daftar iklan percuma double stem cell malaysia double stemcell shah alam dropship yanalis skincare fashion show mifa 2010 give away program giveaway contest glutaking glutaking advance glutaking advance bahaya? glutaking advance berkesan? glutaking advance original harga bb cream yanalis harga glutaking harga promosi royal slim ibu putih janna lawwa lulus kkm ibu putih terbaik di pasaran iphyto science kebaikan glutaking kebaikan pad herba avail kesan sampingan royal slim kisah zee nadzirah shotting pogram ILHAM LEBARAN (RTM TV2)2010 kisah zeenadzirah designer sebuah butik lagu jiwang lirik lagu apit lirik lagu tak ku sangka tak ku duga lirik mp3 chomel andainya hatiku bersuara luminous bb cream yanalis menjahit tudung mz soap vitamin c murah di pasaran pad avail pad herba pad herba avail pad herba avail testimoni pencuci muka tabita penipuan peniaga power bank di internet phyto double stemcell phyto placenta murah power bank original power bank tiruan rasa lapar bila amalkan royal slim rya rahman rya rahman ft chomel salam dunia blogging scam power bank online senarai iklan percuma senarai web iklan shine stem phyto science sms cinta sms cinta untuk skandal sms jiwang sms ucapan selamat malam stemcell murah stokis phyto placenta stokis yanalis tabhita tabita tabita bahaya tabita dropship tabita murah tabita skin care tabita skincare tak ku sangka tak ku duga taktik penipuan jual power bank testimoni double stemcell testimoni fb double stemcell testimoni phyto placenta testimoni tabita triple stemcell triple stemcell tipu tutorial video rya rahman website iklan percuma yanalis yanalis enterprise yanalis signature yanalis signature skin care yanalis skin care yanalis skincare yanalis skincare murah yanalis.com zee nadzirah zee nadzirah collections