Wednesday, April 19, 2017

3 Years Anniversary YANALIS You Are Invited!!!


 Hi uolz kesayangan zee..bersua kembali😘😚
kali ini zee nak buat pengumuman kepada anda semua..pada tarikh 29/4/2017 nanti anda semua dijemput hadir tau ke Majlis Birthday YanalisSignature Skincare. Macam biase kami akan adakan pelbagai promosi jualan YSS, sale baju pun hado, tutorial penjagaan kulit wajah pun hado. The best part nak bg cabutan bertuah hamper beso2.kepada yang masih baru nak mencuba yanalis kami mengalu2kan kedatangan anda..anda akan dapat jumpa Founder Yanalis,
Model@Diva Yanalis pun turun tau dan agent-agent yanalis pun ada.untuk anda yang ingin bertanya mengenai produk dan bagaimana cara menjadi dropship or sebagainya kami sedia membantu anda.Save d date k kesayangan semua👏👫💓 Bertempat DI 313 Bistro&Cafe,Pasar Borong Pandan,Johor Bahru

kad Jemputan 3 years anniversary Yanalis


PROMOSI YANALIS SKINCARE masih berjalan sehingga akhir APRIL ini sahja sempena birthday Yanalis bulan ini..anda belum terlambat untuk mendapatkannya..sangat berbaloi-baloi time promosi meh la grab cepat yea...whatssap zee segera ke  019-3499076


ANTARA PROMOSI YANG SEDANG BERJALAN IALAH:

SET EXLUSIVE RM250 FREE SWEATER YSS BERNILAI RM90

👇👇👇


FREE SWEATER BERNILAI RM90



SET TESTER + SERUM VIT E
RM100!!SHJ

*HARGA ASAL TESTER RM70
*SERUM VIT E (30BIJI) RM 50

ANDA JIMAT RM20!!!

ATAU
:
:
:
:
:


 2 SET TESTER RM100
*HARGA ASAL  2 TESTER RM140

ANDA JIMAT rM40!!


NAK KE NAK??


BEST X PROMOSI BIRTHDAY YANALIS?BESTKAN JOM PAKAT KAT KAWAN2 UNTUK SHARE BELI
SANGAT JIMAT DAN BERBALOI-BALOI

WAHHHH CANTIK  DIVA YANALIS PAKAI SWEATER YSS NIE
LIMITED EDITION!!
 SGT TERHAD 
JANGAN SAMPAI KEHABISAN BARU NAK ORDER 
MAAF YEA ZEE X DAPAT TOLONG :)

BYE JUMPA DI MAJLIS BIRTHDAY YANALIS YEA KESAYANGAN2 ZEE SEMUA
😗😗😍😍

Monday, December 26, 2016

Terlajak Laris - Harga Sunblock Yanalis Review By Zee

Assalamualikum..hai kesayangan zee.. lama zee x update blog kan.. ok hari ini zee nak share produk yang orang suka apply bila ada aktiviti luar jeng jeng jeng iaitu produk Sunblock Moisturising Cream



sunblock yanalis

Jadi mari zee tekankan untuk hari ini, SUNBLOCK IS KEY. Sunblock adalah kunci? Apa?
Ya, sunblock adalah kunci kejayaan. Kejayaan kulit yang terpelihara. Most girls tak sedar lagi kepentingan sunblock sebab kita terikut budaya Barat yang mana bila nak pergi swimming atau berjemur lama (untuk kita adalah bersukan, latihan perbarisan,mandi laut) sahaja kita akan selaput diri ini dengan sunblock. Walhal, melihatkan keadaan cuaca dan keterikan mentari  negara kita ini, sunblock harus diapply SETIAP HARI, sebelum melangkah keluar..





zee juga menggalakkan anda minum air putih secukupnya mengikut berat badan antara ramai yang x tau kan? yang dah tau baguslah teruskan usaha itu yeahh!

ok,yang seterusnya zee nak share apa kelebihan utama Yanalis Sunblock Moisturising Cream ini:
1-Melindungi kulit dari sinaran matahari seperti UVA&UVB
2-Melindungi protein di bawah permukaan kulit seperti keratin,elastin dan kolegen
3-Melindungi dari penyakit lain seperti katarak,kerosakan kulit dan merendahkan imunisasi badan
4-Melindungi kulit dari kedutan, bintik-bintik hitam dan jerangat

Antara perkara yang perlu diiberi perhatian ketika mengunakan sunblock adalah
1-Pastikan Sunblock anda mempunyai SPF 30 ke atas
2-Pastikan Sunblock anda melindungi kulit anda dari UVA&UVB
3.Gunakan Sunblock sebelum menggunakan krim siang atau foundation
4-Boleh digunakan sekerap mungkin
*tekstur berbentuk krim tapi tidak melekit
*tidak menyumbat pori-pori wajah yang menyebabkan punca jerawat
*tiada minyak mineral

ok dah faham kan..zee tunjuk gambar dibawah cara apply sunblock yea:


pengasas yanalis buat demo cantikkan :)


Diva Yanalis bercuti bawa Sunbock
Tanpa sunblock, mungkin tak se-carefree ini bila bawah panas matahari. Penyelamat di waktu outdoor :’)
Itulah sebabnya kenapa zee mesti mesti mesti share pakai sunblock Yanalis ini, supaya hati senang mengetahui kulit terpelihara dari kekejaman sinaran UV setiap kali anda buat outdoor activities. Sunblock moisturising cream senang nak apply dan mudah dibawa kemana-mana tengok packaging yang kiut miut tu tpi The super Power tau 

Dah boleh rasa tak betapa I loveeeeeee sunblock YANALIS!!!

OK,macam mana nak dapatkannya boleh terus:

Whatssap Zee ke 019-3499076

terimkasih sudi baca review Sunblock Yanalis Dari zee..jumpa lagi bye..bye..:)




Hot Item - Review Serum EGF Essence By Yanalis 2017

Assalamualikum kesayangan zee..bersua lagi kita.. tau x? Yanalis akhir tahun ini telah  melahirkan baby lagi iaitu EGF ESSENCE/SERUM kali ini lebih memukau.. tersangat laku.. ramai customer repeat order sampai pihak HQ tidak menang tangan dibuatnya hihi..




Apakah YSS EGF ESSENCE?
Kuasa serum yang memulihkan seri keremajaan dan memberikan kelembutan kulit seawal 7 hari penggunaan.


Mampu menyelesaikan masalah:

1- Kulit kusam dan tekstur kulit tidak rata

2- Tona warna kulit tidak sekata

3- Garis halus dan kedutan

4- Menghilangkan jeragat dan bekas jerawat 





KESANNYA DAPAT DILIHAT DALAM MASA 7 HARI 

HARGA RM 70 SHJ SANGAT BERBALOI 
UNTUK KESAN SEPERTI SUNTIKAN BOTOX



Diformulasikan TANPA:
-Paraben
-Sulfate
-Phthalates

Cara penggunaan:
Cadangan penggunaan:

- Sapukan dengan lembut ke seluruh wajah dan leher pada waktu pagi dan malam.

- Setiap titisan memberikan dose yang tepat. Cuma perlu picit sekali.

- Teruskan dengan penggunaan krim siang atau krim malam.








Gambar-gambar dia atas adalah antara YANALIS LOVER yang sangat cantik kulit diaorang semua..anda pun boleh macam mereka yang penting kena yakin dan berterusan memakainya yea..selamat mencuba dan selamat menjadi Jelitawan :)

untuk pelanggan yang membeli melalui zee,anda akan diberikan diskaun bagi pembelian seterusnya .Dan mendapat khidmat nasihat secara percuma selama 24jam selama anda menjadi pelanggan zee

insyallah..jika zee lewat membalasnya harap bersabar yea..akan mereply seorang demi seorang.jom cepat-cepat order whatssap zee segera ke 019-3499076 ada promosi akhir tahun yea.ok sampai sini dulu..nnti zee update lagi..terimkasih sudi singgah blog zee ;)



Monday, August 29, 2016

SALE YANALIS SEMPENA SAMBUTAN KEMERDEKAAN KE 59 20016




Assalamualaikum..hai sayang2 zee semua..terimakasih sudi singgah ke blog zee yg tak seberapa ini..zee ingin membuat  Pengumuman penting SEMPENA HARI KEMERDEKAAN KE 59..meh baca kat bawah nie yea..

YANALIS SIGNATURE SKINCARE AKAN MENGADAKAN GREAT SALE PADA
31 OGOS 2016 (RABU)
BERMULA JAM 11.59pg - 5.59ptg
BERTEMPAT DI YANALIS SIGNATURE HQ NO 2, JALAN TEPI SUNGAI, KOTA TINGGI JOHOR



EXCLUSIVE SET RM200 SAHAJA 
FREE YANALIS LUMINOUS BB FOUNDATION BERNILAI RM70😎😎





TRIAL SET RM80 SAHAJA FREE SERUM BERNILAI RM50🤓🤓

wahhhh betul-betul sale kan..wait! ada lagi tau item-item produk yanalis yang lain harga sangat-sangat kasih sayang HQ nak bagi sempena hari kemerdekaan kita yang ke 59 ini..Merdeka!!!!

BACA SATU-SATU YEA..:)

1) Exclusive Set + Foundation = ~Rm320~ *Rm200*
2) Trial Set + Serum = ~Rm180~ *Rm80*
3) Tester = ~Rm70~ *Rm59*
4) Loose Facial soap (120ml) = ~Rm90~ *Rm59*
5) Loose Toner (120ml) = ~Rm90~ *Rm59*
6) Loose Day Cream (40gm) = ~Rm90~ *Rm59*
7) Loose Night Cream (40gm) = ~Rm90~ *Rm59*
8) Loose Facial soap (50ml) = ~Rm50~ *Rm39*
9)Loose Toner (50ml) = ~Rm50~ *Rm39*
10)Loose Day Cream (10gm) = ~Rm50~ *Rm39*
11)Loose Night Cream (10gm) = ~Rm50~ *Rm39*
12) Silky Whitening Protein Mask (5Pcs) = ~Rm100~ *Rm59*
13) Luminous BB Foundation = ~Rm70~ *Rm59*
14) Acne Cream (8ml) = ~Rm50~ *Rm40*
15) Serum Aloevera (30biji) = ~Rm50~ *Rm40*
16) Sunblock (20gm) = ~Rm50~ *Rm40*
17) Absolute Makeup Remover (80ml) = ~Rm35~ *Rm29*
18) Compact Powder = ~Rm70~ *Rm59*
19) Propolis = ~Rm190~ *Rm59*

_😍Kosmetik Serendah *Rm1* Dan Banyak Lagi Tawaran Istimewa Menanti Anda_
_😍Setiap Pembelian Bernilai *Rm100* Keatas Layak Menyertai Cabutan Bertuah Dan Menangi Hadiah Bernilai *Rm900*_
_Sehari Di Yanalis Singnature Skincare_

WOWW Sale gila-gila Hq Yanalis bagi kan..apa lagi peminat setia yanalis atau baru nak mencuba jangan lepaskan peluang anda untuk dapatkan set yanalis yang terlajak sale ini...cepat-cepat wahtssap zee untuk maklumat lanjut yea dan untuk yang nak beli bank in sebelum 31 hariblan 8 nie yea..lepas2 tu baru nak bank in maaf dah tak diterima..stock sangat limited sape cepat dia dapat.:)

salam sayang dari zee nadzirah
019-3499076


Wednesday, August 24, 2016

REVIEW ACNE CREAM BY YANALIS

Assalamualikum..hai semua..enteri kali ini zee nak sharing krim jerawat yang bagus  iaitu Yanalis Signature Acne Cream
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
UCAPKAN SELAMAT TINGGAL PADA JERAWAT!!
Eeeeee...jerawat!!geramnya..rasa macam nak picit2 je jerawat tu kan...tambah2 yg besar2 dan bermata tu..lagilah geram dibuatnya..Ok cantik2,zee nak pesan jgn dipicit ye,nanti lg parah jadinya..
Yg pernah alami pasti tahu betapa menjengkelkan jika muncul diwajah..Jerawat dapat tumbuh di berbagai tempat seperti di wajah,leher dan badan..
Jerawat terjadi akibat pori2 tersumbat..dan juga akibat penyumbatan pada folikel rambut pada kulit..penyumbatan ini di sebabkan oleh kotoran yg bercampur dengan minyak dan sel kulit mati...
Ok..zee ada penyelesaiannya..Jangan Risau..Jangan Risau..meh zee bantu..bila jerawat muncul,jgn picit tapi sapulah Acne Krim dari Yanalis Signature ini...pasti anda terkejut dgn keberkesannannya...










Acne Krim ini mampu:-
mengecutkan jerawat dgn pantas
mematikan bakteria penyebab jerawat
tidak meninggalkan bekas jerawat
Jom kita ucapkan selamat tinggal pada jerawat...hanya dengan YANALIS SIGNATURE ACNE CREAM..JOM CUBA!!




Berminat boleh whatssap zee ye
📞 019-3499076




REVIEW MASK YANALIS CERAH SEAWAL 20 MINIT

Assalamualikum hai semua..kali ini zee nak kongsi mask paling zee suka x sama dengan mask yang zee pernah cuba sebelum ni yang boleh  CERAH SEAWAL 20 MINIT. BIAR BETUL??
ce tengok packaging box dia macam coklat kan?..cute cantik sangattt..bila buka ada 3 lapisan wow the best.. tu la Yanalis Silky Whitening Protein Mask.




Silky Whitening Protein Mask By Yanalis Signature Skincare...
Mask ini ada 3 lapisan
1) Buang lapisan pertama
2) lekatkan di muka dan buang pula lapisan yg bewarna biru dan mask yg lekat di muka adalah mask yg nipis sahaja..
3) Ratakan mask di muka..dan biarkan ia meresap dan kering sehingga 20 minit @ lebih
4) Siap..dan rasailah kulit anda akan terasa segar,tegang dan anjal...

Fungsi mask
💖Membersih, mencerah serta menanggalkan sel kulit mati.
💖Menegangkan kulit wajah dan membuat kulit kelihatan lebih muda.
💖Membuat kulit cerah, selembut sutera dan bersih berseri secara semulajadi
💖Mask ini bersifat dingin, membuatkan kulit menjadi lebih tenang , menghilangkan kulit kusam dan berkedut akibat pencemaran udara, mampu menyegarkan semula wajah setelah seharian menggunakan bedak atau foundation
💗Dengan hanya 20 minit yg intensif tanda2 hitam pd wajah akan pudar.

Keunggulan Yanalis silky Whitening Protein Mask ;
💞Hasil bertahan hingga 2-3 hari.
💞Tanpa bahan kimia berbahaya.
💞Sesuai utk kulit sensitive dan kering.
💞Tidak menyebabkan kulit mengelupas.
💞Tanpa iritasi.
💞Tidak menimbulkan kemerah-merahan pada kulit.



bila zee pakai mask yanalis nie sejukk je muka hihi malu
Aturan penggunaan;
Disarankan dalam 1 minggu; 2-3 kali pemakaian,untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan mask, kulit kelihatan lebih cantik, putih semulajadi dan bebas cela.
Berminat boleh whatssap zee ke 019-3499076




Wednesday, August 3, 2016

Review Yanalis Luminous BB Foundation 2016

Assalamualikum semua. Dah lama tak buat review.jadi,hari ini zee nak buat review sedikit salah satu foundation menjadi favourite zee iaitu Yanalis Luminous BB Foundation. Wow dengar nama pun dah best kan.. Terbaikk la..



Ok, bagi yg baru nak mencuba produk ini, zee boleh explainkan apa yg bestnyer produk terbaru dari Yanalis Signature Skincare ini memang sungguh menakjubkan dan menjadi pilihan para wanita masa kini..baru sahaja dilancarkan tapi permintaan yang sungguh luar biasa.. ini kerana kehebatan yang terdapat dalam BB Foundation ini..

Apakah kehebatan dan Khasiatnya?


bukan sahaja sebagai bedak asas tapi Bb Foundation ini mampu merawat kulit agar lebih cantik (sambil pakai sambil rawat)

lagi berpeluh lagi bertambah glowing

makin awet muda

wajah tampil lebih muda & bercahaya

mampu menutup cela pada wajah

kulit lebih tegang & anjal

melindungi ketidaksempurnaan kulit

melindungi dari sinaran matahari

sangat ringan & tidak melekit

mesra solat





Malu nak keluar rumah..?

sebab kulit wajah penuh dengan jerawat dan parut..?

kini anda tidak perlu risau lagi,dengan adanya Luminous Bb Foundation dari Yanalis ini pasti akan membuatkan anda berasa lebih yakin bertemu orang ramai kerana ia mampu menutupi semua cela,parut & jerawat dengan sempurna..malah ia akan merawat kulit anda dengan perlahan2..
inshallah ^_^





 

Followers

Like Page Zee Nadzirah Ye~

Categories

Andainya hatiku bersuara lirik cara guna yanalis harga yanalis borong yanalis murah pengedar phyto placenta pengedar yanalis yanalis yanalis skincare yanalis untuk apa? zee nadzirah fashion zeenadzirah 1st time giveaway blogger Andai terlampau permintaanku ini Pastinya ia akan berkata ROYAL SLIM murah Seperti insan biasa aku ingin bahagia lirik affiliates percuma andainya hatiku bersuara original artis pakai tabita avail beauty avail pad ayat cinta untuk kekasih hati ayat jiwang pendek ayat sms selamat pagi bb cream yanalis beli coklat daim dari langkawi berapa spf sunblock yanalis borong coklat daim borong tabita borong tuala wanita avail cara guna bb cream yanalis cara guna serum egf cara makan glutaking advance coklat daim murah daftar iklan percuma double stem cell malaysia double stemcell shah alam dropship yanalis skincare fashion show mifa 2010 give away program giveaway contest glutaking glutaking advance glutaking advance bahaya? glutaking advance berkesan? glutaking advance original harga bb cream yanalis harga glutaking harga promosi royal slim harga serum egf harga sunblock ibu putih janna lawwa lulus kkm ibu putih terbaik di pasaran iphyto science kebaikan glutaking kebaikan pad herba avail kelebihan sunblock yanalis kesan sampingan royal slim kesan serum egf kisah zee nadzirah shotting pogram ILHAM LEBARAN (RTM TV2)2010 kisah zeenadzirah designer sebuah butik lagu jiwang lirik lagu apit lirik lagu tak ku sangka tak ku duga lirik mp3 chomel andainya hatiku bersuara luminous bb cream yanalis menjahit tudung mz soap vitamin c murah di pasaran pad avail pad herba pad herba avail pad herba avail testimoni pencuci muka tabita penipuan peniaga power bank di internet phyto double stemcell phyto placenta murah power bank original power bank tiruan rasa lapar bila amalkan royal slim review egf serum rya rahman rya rahman ft chomel salam dunia blogging scam power bank online senarai iklan percuma senarai web iklan serum egf shine stem phyto science sms cinta sms cinta untuk skandal sms jiwang sms ucapan selamat malam stemcell murah stokis phyto placenta stokis yanalis sunblock yanalis tabhita tabita tabita bahaya tabita dropship tabita murah tabita skin care tabita skincare tak ku sangka tak ku duga taktik penipuan jual power bank testimoni double stemcell testimoni fb double stemcell testimoni phyto placenta testimoni tabita triple stemcell triple stemcell tipu tutorial video rya rahman website iklan percuma whitening serum yanalis enterprise yanalis signature yanalis signature skin care yanalis skin care yanalis skincare murah yanalis.com zee nadzirah zee nadzirah collections