Salam Dunia Blogging - dari Zee Nadzirah | Zee Nadzirah - Yanalis Signature Skin Care


Tuesday, November 26, 2013

Salam Dunia Blogging - dari Zee Nadzirah

Assalammualaikum kawan2 yang berada di dunia blogging. 

Pertama sekali zee nak ucapkan terima kasih kerana sudi singgah di blog zee yang tak seberapa ni. Nama zee betul adalah Nur Nadzirah Syahirah.. So, nak ala2 glemer gitu, zee pun pilihlah Zee Nadzirah sebagai nama pena di dlm dunia blogging.

Baiklah, zee takde apa2 yang special. Cuma sbelum ni zee belajar dalam dunia fesyen kan... So, adalah sikit2 ilmu jahitan yang boleh zee kongsikan nanti.

Siapa Zee? hee... Ni pix ori tau.. No fake2 ni..

zee nadzirah
Ni projek Ilham Lebaran Tv2 RTM di mana zee n the geng ditugaskan utk buat baju untuk artis.

Oklah.. Sedikit sahaja buat masa ni.. Memandangkan blog zee ni masih baru, kawan2 follow ye.. Nanti mention kat komen.. Pastu zee akan follow kawan2 semula..

Salam Ikhlas,
Zee Nadzirah.

10 comments:

  1. ok keren habiz blognya, terima kasih

    ReplyDelete
  2. SALAM PERKENALAN...GK follow ur blog ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan juga buat GK.. tq sebab sudi singgah dan tinggalkan komen.. ^_^

      Delete
  3. Salam perkenalan dari saya...


    http://mardiahdiana.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan juga buat mardiah... tenkiu sudi singgah dan komen tau..

      Delete
  4. Salam perkenalan.. Saya pun mahu followw!!

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...
    Salam perkenalan dari NH...done follow...tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummusalam NH... salam dari ZeeNadzirah.. sudi2 singgah blog Zee ye..

      Delete

Followers

Like Page Zee Nadzirah Ye~

Categories

Andainya hatiku bersuara lirik cara guna yanalis harga yanalis borong yanalis murah pengedar phyto placenta pengedar yanalis yanalis yanalis skincare yanalis untuk apa? zee nadzirah fashion zeenadzirah 1st time giveaway blogger Andai terlampau permintaanku ini Pastinya ia akan berkata ROYAL SLIM murah Seperti insan biasa aku ingin bahagia lirik affiliates percuma andainya hatiku bersuara original artis pakai tabita avail beauty avail pad ayat cinta untuk kekasih hati ayat jiwang pendek ayat sms selamat pagi bb cream yanalis beli coklat daim dari langkawi berapa spf sunblock yanalis borong coklat daim borong tabita borong tuala wanita avail cara guna bb cream yanalis cara guna serum egf cara makan glutaking advance coklat daim murah daftar iklan percuma double stem cell malaysia double stemcell shah alam dropship yanalis skincare fashion show mifa 2010 give away program giveaway contest glutaking glutaking advance glutaking advance bahaya? glutaking advance berkesan? glutaking advance original harga bb cream yanalis harga glutaking harga promosi royal slim harga serum egf harga sunblock ibu putih janna lawwa lulus kkm ibu putih terbaik di pasaran iphyto science kebaikan glutaking kebaikan pad herba avail kelebihan sunblock yanalis kesan sampingan royal slim kesan serum egf kisah zee nadzirah shotting pogram ILHAM LEBARAN (RTM TV2)2010 kisah zeenadzirah designer sebuah butik lagu jiwang lirik lagu apit lirik lagu tak ku sangka tak ku duga lirik mp3 chomel andainya hatiku bersuara luminous bb cream yanalis menjahit tudung mz soap vitamin c murah di pasaran pad avail pad herba pad herba avail pad herba avail testimoni pencuci muka tabita penipuan peniaga power bank di internet phyto double stemcell phyto placenta murah power bank original power bank tiruan rasa lapar bila amalkan royal slim review egf serum rya rahman rya rahman ft chomel salam dunia blogging scam power bank online senarai iklan percuma senarai web iklan serum egf shine stem phyto science sms cinta sms cinta untuk skandal sms jiwang sms ucapan selamat malam stemcell murah stokis phyto placenta stokis yanalis sunblock yanalis tabhita tabita tabita bahaya tabita dropship tabita murah tabita skin care tabita skincare tak ku sangka tak ku duga taktik penipuan jual power bank testimoni double stemcell testimoni fb double stemcell testimoni phyto placenta testimoni tabita triple stemcell triple stemcell tipu tutorial video rya rahman website iklan percuma whitening serum yanalis enterprise yanalis signature yanalis signature skin care yanalis skin care yanalis skincare murah yanalis.com zee nadzirah zee nadzirah collections