Kisah Zee Nadzirah Fashion Show Setiap Semester | Zee Nadzirah - Yanalis Signature Skin Care


Tuesday, December 17, 2013

Kisah Zee Nadzirah Fashion Show Setiap Semester

Assalamualaikum, hai kwan blog.. bersua kembali..zee tgh rajin nak update blog nie hihi..hari nie zee nak berkongsi sepanjang perjalanan setiap sem dari sem pertama sampai la sem 6..

Pelbagai rintangan onak dan duri ditempuhi bukan senang nak berjaya..Alhamdulilah akhirnya sampai juga ke situ..dengan azam yang kuat..cayok2 fighting!!you can do it..

zee nadzirah collection, zee nadzirah fashion
masa zee sem 2 buat baju "ready to wear" berjalan beriring dengan model zee hihihi
semasa zee sem 3..zee kena siapkan 1 baju nikah..pada masa tu akak byak kerja mana nak siapkan assigmen mana nak kena datang kelas-kelas lain,mana nak menjahit terkerja-kejar jugala..ada 7 subjek huhu..pada masa yang sama kena buat teater BI utk presantation last paper cos Inggeris..huhu agak mencabar time tu..tada ini la hasilnyer..

zee nadzirah collection, zee nadzirah fashion
berjalan bersama2 modelku, maya
zee nadzirah collections, zee nadzirah fashion
 rasanya terlebih pulak pose hee..maaf yea modelku hihi
zee nadzirah collection, zee nadzirah fashion
bersama lecturer2 kesayangan zee puan amy n puan yan miss u all..terimkasih puan
Part sem 4 pula.. time nie azie kena siapakan 3 baju antaranya baju tradisional, baju night dress dan wedding dress.. duit x usah citer ikat perut sem nie huhu.. tapi teruskan juga perjuangan walaupun banyak penghalang.. tada ini la hasilnyer..

 baju pakaian tradisional time nak wat baju nie huhu..lecturer nak songket betul2..zee beli di terengganu lum termasuk asesori tada ini la hasilnyer..
 ini baju dress night nak g diner2  sesuai baju ini...buat baju ini ambil masa seminggu untuk siapkan

zee nadzirah collections, zee nadzirah fashion,
 akhir sekali wedding dress..buat baju ini azab huhu banyak nak kena siapkan dari baju hingga ke kain..baju buat korset,kain pula ambil dalam 20 meter yea untuk jadi kembang ala2 Cinderella gitu huhu..
tada ini la hasilnya berjaya juga siapkan dan membuat fashion show untuk akhir sem4..terimkasih model2 zee
sebelum fashion show sempat lagi oter baju model hihi.
Akhir sekali sem 5 zee ditugaskan membuat 5 baju dalam masa yang singkat.. dalam sem ini zee rasa x sabar-sabar nak tamat kan pengajian ini sebab tak tahan dengan kos pengajian fesyen yang mahal..dengan tekanan assigmen yang banyak huhu..time tu rasa nak cepat abis je..dalam kesabaran,ketekunan dan semangat yang tinggi aceceh akhirnya berjaya juga siapkan..

model zee yang pertama
  model zee yang kedua
model zee yang ketiga
zee nadzirah collections, zee nadzirah fashion,
model zee yang keempat
 model zee yang kelima

 selepas catwalk semua model kuar bersama zee
zee nadzirah collections, zee nadzirah fashion,
 zee bersama model terakhir keluar..memg tinggi model ini..zee pakai tumit tinggi masih nampak rendah hehe
zee nadzirah collections, zee nadzirah fashion,

Akhir sekali zee bergambar kenang-kenangan bersama model2 zee di Wang Plaza KL..masa tu ramai sangat orang tengok artis2 pun ada..rasa bangga pun ada hehe.memang seronok dan perasaan lega x terhingga kerana sudah selesai segala penat lelah selama tempoh pengajian.alhamdulilah.rindu kamu semua.

salam rindu dari,
ZeeNadzirah





4 comments:

  1. semua cantik-cantik...akak suka dgn baju yg model pertama pakai...

    ReplyDelete
  2. Tq kak mardiah atas komen.. pix ni semua masa zee ngah study dulu.. n masih lagi study dan study untuk menjadi pereka fesyen yang berjaya satu hari nanti.. siapa tahukan..

    ReplyDelete
  3. Wah.. pandai la zee buat baju berfesyen mcm ni.. sudi singgah ke blog fiq ye.. http://mohdfekry.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Wah..cantiknya baju rekaan azie..mira suka yg kembang2 tu..haha..dress yg ala2 princess tu..cantik sgt :)

    ReplyDelete

Followers

Like Page Zee Nadzirah Ye~

Categories

Andainya hatiku bersuara lirik cara guna yanalis harga yanalis borong yanalis murah pengedar phyto placenta pengedar yanalis yanalis yanalis skincare yanalis untuk apa? zee nadzirah fashion zeenadzirah 1st time giveaway blogger Andai terlampau permintaanku ini Pastinya ia akan berkata ROYAL SLIM murah Seperti insan biasa aku ingin bahagia lirik affiliates percuma andainya hatiku bersuara original artis pakai tabita avail beauty avail pad ayat cinta untuk kekasih hati ayat jiwang pendek ayat sms selamat pagi bb cream yanalis beli coklat daim dari langkawi berapa spf sunblock yanalis borong coklat daim borong tabita borong tuala wanita avail cara guna bb cream yanalis cara guna serum egf cara makan glutaking advance coklat daim murah daftar iklan percuma double stem cell malaysia double stemcell shah alam dropship yanalis skincare fashion show mifa 2010 give away program giveaway contest glutaking glutaking advance glutaking advance bahaya? glutaking advance berkesan? glutaking advance original harga bb cream yanalis harga glutaking harga promosi royal slim harga serum egf harga sunblock ibu putih janna lawwa lulus kkm ibu putih terbaik di pasaran iphyto science kebaikan glutaking kebaikan pad herba avail kelebihan sunblock yanalis kesan sampingan royal slim kesan serum egf kisah zee nadzirah shotting pogram ILHAM LEBARAN (RTM TV2)2010 kisah zeenadzirah designer sebuah butik lagu jiwang lirik lagu apit lirik lagu tak ku sangka tak ku duga lirik mp3 chomel andainya hatiku bersuara luminous bb cream yanalis menjahit tudung mz soap vitamin c murah di pasaran pad avail pad herba pad herba avail pad herba avail testimoni pencuci muka tabita penipuan peniaga power bank di internet phyto double stemcell phyto placenta murah power bank original power bank tiruan rasa lapar bila amalkan royal slim review egf serum rya rahman rya rahman ft chomel salam dunia blogging scam power bank online senarai iklan percuma senarai web iklan serum egf shine stem phyto science sms cinta sms cinta untuk skandal sms jiwang sms ucapan selamat malam stemcell murah stokis phyto placenta stokis yanalis sunblock yanalis tabhita tabita tabita bahaya tabita dropship tabita murah tabita skin care tabita skincare tak ku sangka tak ku duga taktik penipuan jual power bank testimoni double stemcell testimoni fb double stemcell testimoni phyto placenta testimoni tabita triple stemcell triple stemcell tipu tutorial video rya rahman website iklan percuma whitening serum yanalis enterprise yanalis signature yanalis signature skin care yanalis skin care yanalis skincare murah yanalis.com zee nadzirah zee nadzirah collections