Kisah ZeeNadzirah Designer di Sebuah Butik - Nailys | Zee Nadzirah - Yanalis Signature Skin Care


Monday, December 16, 2013

Kisah ZeeNadzirah Designer di Sebuah Butik - Nailys

Assalamualaikum.. apa khabar rakan2 blogger.. hari ini zee nak bercerita pengalaman zee lepas tamat pengajian dalam bidang fesyen designer.. semasa zee sem 6 zee prtikel di sebuah butik busana muslima iaitu BUTIK NAYLIS yg terletak di Setiawangsa Kuala Lumpur dekat dgn zee study dlu..

Semasa prtikel selama 3 bulan zee ditugaskan dan ditempatkan sebagai fashion designer dan fashion consultan,zee mengambil peluang ini untuk mencari pengalaman dan menambahkan ilmu dalam bidang ini..

selama 3 bulan bermacam2 aktiviti dan tugasan di lakukan..zee juga mendapat kepercayaan daripada bos dalam menguruskan butik Naylis ini..

dibawah antara gambar2 sempat zee ambil semasa zee pertikel dan sambung kerja disitu..

 zee sedang menyusun2 baju dimana setiap minggu akan bertukar-tukar jenis pakaian
zee bersama customer berbincang untuk menempah baju pengantin,sebelum zee buat baju,zee akan sketch dahulu dan tunjuk kepada customer ..



 Antara gambar2 bangkel Cara Ikatan Tudung zee kendalikan di butik Naylis.. first time mengajar cara2 ikatan tudung agak gemuruh dijiwa.apa pun terima kasih kepda bos zee iaitu Datin Raskidah yang memberi ruang dan peluang kepada zee untuk menjayakan pogram ini.



gambar ini juga semasa zee ditugaskan menjadi wedding planner salah seorg costumer di butik Naylis cantik x zee gubah2 hantaran tu dengan mini pelamin tema ala2 tradisonal n moden gitu hehe..


Gambar ini pula semasa fotoshoot di Bukit Tinggi zee diberi tanggunjawab menguruskan baju dan model pelbagai pengalaman pahit manis dirasai..
Selain itu, zee ikut bos pergi metting di Jakarta Indonesia sambil mencari kain2 dan ilham untuk di kembangkan  lagi rekaan zee untuk butik naylis.selain itu, lonching di singapore juga zee buat bengkel ikatan tudung banyak sambutan disana..

sangat seronok pengalaman zee masa itu, dapat dalam satu masa..bersyukur sangat walaupun baru fresh gradute tetapi orang menghargai kebolehan kita.

Terima kasih zee ucapkan kepada pengurus dan staff naylis yang banyak membantu dan memberi tunjuk ajar kepada zee. .pengalaman bersama butik Naylis tidak dapat zee lupakan..

salam sayang dari,
zee nadzirah.

Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Followers

Like Page Zee Nadzirah Ye~

Categories

Andainya hatiku bersuara lirik cara guna yanalis harga yanalis borong yanalis murah pengedar phyto placenta pengedar yanalis yanalis yanalis skincare yanalis untuk apa? zee nadzirah fashion zeenadzirah 1st time giveaway blogger Andai terlampau permintaanku ini Pastinya ia akan berkata ROYAL SLIM murah Seperti insan biasa aku ingin bahagia lirik affiliates percuma andainya hatiku bersuara original artis pakai tabita avail beauty avail pad ayat cinta untuk kekasih hati ayat jiwang pendek ayat sms selamat pagi bb cream yanalis beli coklat daim dari langkawi berapa spf sunblock yanalis borong coklat daim borong tabita borong tuala wanita avail cara guna bb cream yanalis cara guna serum egf cara makan glutaking advance coklat daim murah daftar iklan percuma double stem cell malaysia double stemcell shah alam dropship yanalis skincare fashion show mifa 2010 give away program giveaway contest glutaking glutaking advance glutaking advance bahaya? glutaking advance berkesan? glutaking advance original harga bb cream yanalis harga glutaking harga promosi royal slim harga serum egf harga sunblock ibu putih janna lawwa lulus kkm ibu putih terbaik di pasaran iphyto science kebaikan glutaking kebaikan pad herba avail kelebihan sunblock yanalis kesan sampingan royal slim kesan serum egf kisah zee nadzirah shotting pogram ILHAM LEBARAN (RTM TV2)2010 kisah zeenadzirah designer sebuah butik lagu jiwang lirik lagu apit lirik lagu tak ku sangka tak ku duga lirik mp3 chomel andainya hatiku bersuara luminous bb cream yanalis menjahit tudung mz soap vitamin c murah di pasaran pad avail pad herba pad herba avail pad herba avail testimoni pencuci muka tabita penipuan peniaga power bank di internet phyto double stemcell phyto placenta murah power bank original power bank tiruan rasa lapar bila amalkan royal slim review egf serum rya rahman rya rahman ft chomel salam dunia blogging scam power bank online senarai iklan percuma senarai web iklan serum egf shine stem phyto science sms cinta sms cinta untuk skandal sms jiwang sms ucapan selamat malam stemcell murah stokis phyto placenta stokis yanalis sunblock yanalis tabhita tabita tabita bahaya tabita dropship tabita murah tabita skin care tabita skincare tak ku sangka tak ku duga taktik penipuan jual power bank testimoni double stemcell testimoni fb double stemcell testimoni phyto placenta testimoni tabita triple stemcell triple stemcell tipu tutorial video rya rahman website iklan percuma whitening serum yanalis enterprise yanalis signature yanalis signature skin care yanalis skin care yanalis skincare murah yanalis.com zee nadzirah zee nadzirah collections