Kisah Zee Nadzirah Produk Telajak Laris Dipasaran Double Stemcell | Zee Nadzirah - Yanalis Signature Skin Care


Sunday, January 26, 2014

Kisah Zee Nadzirah Produk Telajak Laris Dipasaran Double Stemcell


Assalamualikum kwn2 blogger sekalian,hari ini,zee update lagi tentang keistimewaan produk double stemcell..meh baca dulu apa yang terkandung dalam produk double stemcell ini..yang sekarang sedang telajak laris dipasaran..hihi(hari2 masyuk)


DOUBLE STEMCELL

KESAN BERGANDA UNTUK KULIT MENAWAN & SIHAT

Double Stemcell membekalkan nutrien bagi membantu merangsang pertumbuhan dan pengantian sel-sel baru serta pembaikan sel lama (yang telah rosak/cedera) dalam darah, organ, kulit dan seluruh anggota badan. Dengan pengambilan teratur setiap hari akan membantu mencegah, merawat serta memperbetulkan masalah/penyakit, seterusnya meningkatkan tahap kesihatan badan. Manfaatnya akan terselah pada kulit,wajah dan bentuk badan seseorang. Badan akan sentiasa cergas dan penuh bertenaga untuk menjalani kehidupan harian. Sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina..   

KEUNIKAN DOUBLE STEMCELL :

[Cara pemakanan yang unik dan mudah diamalkan terus diserap ke salur darah.
[Memenangi Anugerah Europah Innovation 2008 & 2012
[Dapat Pengikhtirafan GMP, HALAL, SIRIM.
[Ada Perlindungan Insurans RM3 JUTA


KANDUNGAN DOUBLE STEMCELL

Stemcell Apple 
 Tinggi Antioksidant,  mempercepatkan dan melindungi pertumbuhan sel-sel baru. Pemulihan luka.

Stemcell Anggur
 Agen Anti penuan, menguatkan perlindungan daripada UV,  meningkatkan kekuatan sel kulit.

Ekstrak Acai Berry
 Meningkatkan Metabolisme, mengurangkan berat badan, memperbaiki aliran darah, menguatkan jantung, membekal tenaga, kaya vitamin A, B1 & E

Ekstrak Bleu Berry
 Kaya vitamin A, C, E, K, tinggi kandungan Antioksida, Menyinkirkan toksin, dan radikal bebas, mengurangkan lemak dan kolesterol, meningkatkan sistem imunisasi badan, serta membekalkan tenaga.

  
SEBAB MEMILIH DOUBLE STEMCELL?

 Menghilangkan Kedutan, Mencerah & Menggebukan Kulit Seluruh Badan
-Sebatian yang unik (stem cell epal & anggur) serta antioksidan menjadikan kulit lebih muda dan segar. Sel2 ini akan bertindak mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka dan mengaktifkan sel-sel kulit badan.

 Perlindungan Dari Cahaya UV Matahari Merbahaya, 30 Kali Lebih Lama
-Bila berdiri di tengah panas, ia sebenarnya melemahkan kulit kita. Bila kulit lemah, ia tidak tahan lama dan menyebabkan kulit semakin banyak berkedut, berjeragat, suram dan tidak sihat. Jadi kita perlu memberikan perlindungan yang sewajarnya agar sinar UV tidak mempercepatkan kerosakan kulit.

 Mengembalikan Tenaga & Stamina
- Acai Berry membantu tubuh mendapatkan kualiti rehat yang lebih baik, agar dapat memulakan hari dengan tubuh badan yang lebih segar pada setiap pagi.

 Melancarkan Perjalanan Darah & Menguatkan Jantung
- Apabila Double stemcell ini memasuki badan, ia memberikan haba yang merangsang kelancaran aliran darah, membekalkan lebih banyak oksigen dan nutrien untuk dibawa ke bahagian otak & badan, sekaligus dapat meningkatkan tenaga, merehatkan dinding saluran darah melalui kesan oksida nitrik yang terdapat di dalamnya di samping meningkatkan daya ingatan dan kejelasan mental.

 Bakar Lemak Dalam Badan dan Merendahkan Kolestrol
- Acaiberry dan Blueberry dapat meningkatkan kadar metabolisme badan, menyingkirkan bahan buangan dan toksin dalam badan.

 Hanya 15 Saat Untuk Diminum! (sesuai bagi wanita sibuk/bekerjaya)
- Hanya perlu guna sepaket sehari. Tak perlu tergopoh-gapah waktu pagi masa bersiap untuk pergi kerja. Masa boleh jimat, dan kecantikan pun terjaga rapi. Keluar rumah dengan penuh keyakinan diri.

✪ PENGAMBILAN DOUBLE STEMCEL CARA YANG BETUL DAN KONSISTEN AKAN MEMBERI KESAN BERIKUT :

[] Mencerahkan dan menggebukan kulit wajah dan badan. 
[Membantu mengurangkan kedutan pada kulit. 
[] Menghapuskan jerawat, jeragat dan parut. 
[] Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit. 
[] Membantu menjadikan kulit halus , licin, dan anjal. 
[] Menghilangkan masalah minyak berlebihan. 
[Melembapkan dan menganjalkan kulit 
[] Meningkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan. 
[Merangsang badan menghasilkan lebih kolagen 
[Membantu menguatkan sendi dan tulang. 
[Membantu bertindak sebagai anti penuan. 
[Agen Antioksidan 
[Menjaga kesihatan dan jantung  
[Mengurangkan risiko kanser & penyakit lain.
[Membantu serapan supplement dengan maksimum.. 
[Buang toksin MEMALUI PERKUMUHAN 
[Melansingkan badan MEMBAKAR LEMAK 
[Mencantikan kulit menjadikan complexion kulit merah janbu. 
[Menyerap asid urik dalam badan.
[Memperbaiki sistem penghadaman. 
[] Melancarkan peredaran darah.
[Sesuai untuk lelaki dan wanita serta kanak-kanak yang mengalami obesiti!! 
 KEBAIKAN DOUBLE STEMCELL UNTUK WANITA 

[] Membantu memejalkan ( firming) payudara.
[] Amat sesuai untuk ibu selepas bersalin dan berpantang
[] Mampu merawat rahim dengan mempercepatkan proses pengecutan rahim 
[] Mampu mempercepatkan lagi pemulihan akibat luka bersalin.
[] Membantu mengetatkan Miss V kita, malah mencantikkannya seperti anak dara.
[] Menambah rangsangan sexsual suami isteri.
[] Membantu menyuburkan dan boleh membantu proses mendapatkan zuriat ( Insya Allah dengan izin Allah SWT)

✪✪100% drpd Herba Semulajadi dan dijamin SELAMAT/TIADA KESAN SAMPINGAN✪✪
SIAPA YANG MEMERLUKAN DOUBLE STEM CELL ?

1. Orang yang mementingkan kesihatan.
2. Orang yang lemah dan berpenyakit seperti :
✿ Gout
✿ Diabetes
✿ Darah Tinggi
✿ Lemah Tenaga Batin
✿ Anemia
✿ Kulit Sensitif
✿ Sistem Penghadaman lemah
✿ Demam Selsema
✿ Mudah Letih
✿ Tekanan atau Stress
✿ Masalah Prostate
✿ Kolestrol Tinggi
✿ Badan Lemah
✿ Sakit Sendi & Saraf
✿ Dan lain-lain.
3. Orang yang sentiasa sibuk
4. Orang yang sayang kepada keluarga
5. Orang yang mahukan kulit yang cantik dan awet muda

CARA PENGAMBILAN :

 Tuang 1 sachet ke bawah lidah, kemam 15-20 saat sehingga serbuk cair dan meresap. Minum segelas air suam/masak. Sebaiknya amal masa perut kosong, sebelum sarapan atau sebelum tidur..
 Bagi yang berpenyakit kronik, boleh ambil 2 sachet sehari, pagi dan malam.
 Sesuai untuk lelaki dan wanita, ibu menyusui bayi atau hamil, vegetarian serta kanak2.
 Banyakkan pengambilan air bersih sepanjang hari untuk proses penyingkiran toksin.

Double Stemcell membekalkan nutrien bagi membantu merangsang pertumbuhan dan pengantian sel-sel baru serta pembaikan sel lama (yang telah rosak/cedera) dalam darah, organ, kulit dan seluruh anggota badan. Dengan pengambilan teratur setiap hari aka

TESTIMONI DOUBLE STEMCELL 


 

 


Adik ni dulu ada masalah kulit, gambar sebelum tu cuba tengok dekat area hidung dan kepala, ada kesan merah2kan?? Info dari ibu dia, kadang2 kudis tu akan berair dan berbau...
Tapi itu dulu!! Sekarang adik ni dah ok!!! Sebab ibunya akan pastikan adik amalkan STEMCELL secara konsisten setiap hari!!!


Testimoni DOUBLE STEMCELL..

Dahulu saya sering mengeluh dengan keadaan ibu jari kaki saya..pelbagai cara saya lakukan untuk merawat masalah kaki saya ini..keadaan bertambah buruk pabila saya memakan makanan laut.mula terasa gatal2 & mengelupas sehingga berdarah..sejak saya amalkan double stemcell 1 sachet setiap malam..dalam masa 1 minggu saja..kaki saya beransur sembuh..alhamdulilah. Terima kasih double stemcell.

 Testimoni Double Stemcell ~ Eczema

Ibu bapa mana sanggup lihat baby menderita di sebabkan eczema. Apabila ekzema menyerang, kesan ketara dapat dilihat.

- Kulit baby akan menjadi merah, kering, melepuh, berair, berkeruping & berwarna perang.

- Radang pada kulit dan kita yang lihat pun tau mereka gatal yang amat.

Paling sedih bila lihat baby kita garu sampai berdarah sebab tak tahan gatal.. Kepedihan gatalnya hanya tuhan yang tahu betapa pedih terutama apabila terkena peluh.

Makin digaru, makin banyak pula yang merebak sehingga kadang kala menjadi kudis besar...


Cream-cream sapuan biasa memang boleh ubat tapi bintik-bintik ruam tetap datang semula, itupun kalau baby dapat tahan daripada 'menggaru'.
Kebiasaannya baby akan tetap ‘menggaru’ sampai beruam balik, bila panas, rasa gatal-gatal datang balik dan merebak semula dibahagian peha, tangan & badan, Baby akan lebih rasa pedih & terusan menangis..































































































































Harga Retail
Double Stemcell RM250 / Pack (14 sachet)

HARGA PROMOSI 
2 KOTAK RM275 (SM) RM285 (SS)
4 KOTAK RM335 (SM) RM355 (SS)
14 SACKET/ KOTAK
PERCUMA KEAHLIAN
(wakil jualan - gold/mobile stokis di alu2 kan)

Nak Order? 
boleh call/sms/ zee 019-3499076
 
Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Followers

Like Page Zee Nadzirah Ye~

Categories

Andainya hatiku bersuara lirik cara guna yanalis harga yanalis borong yanalis murah pengedar phyto placenta pengedar yanalis yanalis yanalis skincare yanalis untuk apa? zee nadzirah fashion zeenadzirah 1st time giveaway blogger Andai terlampau permintaanku ini Pastinya ia akan berkata ROYAL SLIM murah Seperti insan biasa aku ingin bahagia lirik affiliates percuma andainya hatiku bersuara original artis pakai tabita avail beauty avail pad ayat cinta untuk kekasih hati ayat jiwang pendek ayat sms selamat pagi bb cream yanalis beli coklat daim dari langkawi berapa spf sunblock yanalis borong coklat daim borong tabita borong tuala wanita avail cara guna bb cream yanalis cara guna serum egf cara makan glutaking advance coklat daim murah daftar iklan percuma double stem cell malaysia double stemcell shah alam dropship yanalis skincare fashion show mifa 2010 give away program giveaway contest glutaking glutaking advance glutaking advance bahaya? glutaking advance berkesan? glutaking advance original harga bb cream yanalis harga glutaking harga promosi royal slim harga serum egf harga sunblock ibu putih janna lawwa lulus kkm ibu putih terbaik di pasaran iphyto science kebaikan glutaking kebaikan pad herba avail kelebihan sunblock yanalis kesan sampingan royal slim kesan serum egf kisah zee nadzirah shotting pogram ILHAM LEBARAN (RTM TV2)2010 kisah zeenadzirah designer sebuah butik lagu jiwang lirik lagu apit lirik lagu tak ku sangka tak ku duga lirik mp3 chomel andainya hatiku bersuara luminous bb cream yanalis menjahit tudung mz soap vitamin c murah di pasaran pad avail pad herba pad herba avail pad herba avail testimoni pencuci muka tabita penipuan peniaga power bank di internet phyto double stemcell phyto placenta murah power bank original power bank tiruan rasa lapar bila amalkan royal slim review egf serum rya rahman rya rahman ft chomel salam dunia blogging scam power bank online senarai iklan percuma senarai web iklan serum egf shine stem phyto science sms cinta sms cinta untuk skandal sms jiwang sms ucapan selamat malam stemcell murah stokis phyto placenta stokis yanalis sunblock yanalis tabhita tabita tabita bahaya tabita dropship tabita murah tabita skin care tabita skincare tak ku sangka tak ku duga taktik penipuan jual power bank testimoni double stemcell testimoni fb double stemcell testimoni phyto placenta testimoni tabita triple stemcell triple stemcell tipu tutorial video rya rahman website iklan percuma whitening serum yanalis enterprise yanalis signature yanalis signature skin care yanalis skin care yanalis skincare murah yanalis.com zee nadzirah zee nadzirah collections