List Laman Web Percuma - Jom Letak Iklan Di Sana | Zee Nadzirah - Yanalis Signature Skin Care


Saturday, April 12, 2014

List Laman Web Percuma - Jom Letak Iklan Di Sana

senarai web iklan, senarai iklan percuma, website iklan percuma, daftar iklan percuma, affiliates percuma,
Baiklah.. Entry ni Zee just copy paste dari rakan biz Zee. Menurut dia, ada website yang masih berfungsi, ada yang tidak dah. So, kawan2 boleh try daftar satu persatu ye. Zee ucapkam selamat maju jaya untuk semua..

Sebelum itu, Zee hendak nasihat kepada anda supaya terlebih dulu tetapkan email, username dan password yang sama, sekiranya syarat mendaftar dikenakan oleh website iklan percuma. Selepas itu anda baru dibenarkan post promosi iklan. Ada juga yang tidak perlu mendaftar dan boleh terus post promosi iklan. Ianya bertujuan masa nak Login nanti anda mudah nak ingat, tak perlulah asyik nak tercari-cari dan masuk Login yang salah.

Tip yang lain ialah jika anda ingin masuk gambar dalam post promosi iklan anda, pastikan sizenya tidak terlalu besar atau kecil. Anda hendaklah resize ke size sederhana atau menarik, sedap mata prospek-prospek anda melihatnya terlebih dulu. Anda perlu merancang awal dengan baik dan jangan main suka hati atau hentam keromo nak post promosi iklan anda tu.

SENARAI WEBSITE IKLAN PERCUMA

01. http://www.iklanfree.com
02. http://www.iklanpercuma.com
03. http://www.iklan4all.com
04. http://www.bincangniaga.com
05. http://www.freeiklan.com
06. http://e-iklan.net
07. http://www.iklansesamainsan.com
08. http://iklancafe.com
09. http://www.caribiz.net
10. http://www.iklan-percuma.info
11. http://iklan-percuma.ning.com
12. http://hotiklan.com
13. http://fotogempak.blogspot.com
14. http://www.cari.com.my
15. http://www.lamaniklan.com
16. http://rakaniaga.net
17. http://www.iklanportal.net
18. http://iklanpercuma.org
19. http://www.freeiklanpercuma.com
20. http://www.jomiklan2u.com
21. http://www.iklansegera.com
22. http://peng-u.com
23. http://iklan-tunai.com
24. http://mudah2u.ning.com
25. http://www.sepaku.net
26. http://www.iklanharian2u.com
27. http://jomiklanpercuma.blogspot.com
28. http://www.kreatifads.com
29. http://www.webportal.com.my
30. http://www.iklanfree2u.com
31. http://kelabbisnesonline.ning.com
32. http://sesamainsan2u.ning.com
33. http://www.iklanxpress.com
34. http://www.iklanpower4u.com
35. http://iklanbiz-free.ning.com
36. http://www.iklanlink.com
37. http://free-ni.blogspot.com
38. http://iklanpercuma-freeads.blogspot.com
39. http://www.iklancenter.com
40. http://ruangiklan.com
41. http://mylaa.com.my
42. http://www.iklan-malaysia.com
43. http://www.iklanutama.com
44. http://www.iklan101.com
45. http://www.freeads.com.my
46. http://duit-iklan.blogspot.com
47. http://hantariklan.blogspot.com
48. http://iklanselambe.blogspot.com
49. http://iklan1minit.blogspot.com
50. http://iklan1malaysia.blogspot.com
51. http://pengiklanmalaysia.ning.com
52. http://iklanhangat.blogspot.com
53. http://www.koleksipercuma.com
54. http://www.kelabbisnesonline.com
55. http://iklanpasangsiap.blogspot.com
56. http://bizteam.ning.com
57. http://www.chowkit.com
58. http://www.iklan.com.my
59. http://pengiklananmalaysia.blogspot.com
60. http://www.iklanmalaysia.net

Semoga entry kali ini bermanfaat untuk rakan2 blogger semua..
Ikhlas,
ZeeNadzirah

6 comments:

  1. terima kasih for sharing!
    kalo kite jd owner website tu mesti byk untung ^^

    ReplyDelete
  2. Sir atau Madam,
    Anda tidak perlu bimbang untuk anda sekarang kerana Saya di sini untuk membantu anda. Adakah anda tahu bahawa ramai orang di dunia mahu mencapai banyak projek yang boleh mewujudkan ribuan peluang pekerjaan tetapi tidak mempunyai sumber kewangan untuk memulakan projek-projek mereka. Saya rasa membantu anda dengan pembiayaan cepat dan fiable.Je mempunyai modal yang akan digunakan untuk memberikan pinjaman khas untuk jangka pendek dan panjang dari 5000 hingga 2.000.000 € di mana-mana orang yang serius mahu pinjaman. dengan faedah 3% ke atas jumlah yang dibayar untuk saya seorang wanita Perancis yang tinggal di Perancis yang begitu istimewa saya tidak mahu melanggar undang-undang riba. Anda boleh membayar maksimum ke atas 6 hingga 20 tahun bergantung kepada jumlah yang dipinjamkan. ia adalah anda nampak untuk bayaran bulanan. Saya meminta hanya mengiktiraf hutang disahkan tulisan tangan dan juga beberapa bahagian yang dibekalkan E-mel: peniella4@gmail.com


    TERIMA KASIH MENUNGGU UNTUK MEMBACA

    ReplyDelete
  3. Sir atau Madam,
    Anda tidak perlu bimbang untuk anda sekarang kerana Saya di sini untuk membantu anda. Adakah anda tahu bahawa ramai orang di dunia mahu mencapai banyak projek yang boleh mewujudkan ribuan peluang pekerjaan tetapi tidak mempunyai sumber kewangan untuk memulakan projek-projek mereka. Saya rasa membantu anda dengan pembiayaan cepat dan fiable.Je mempunyai modal yang akan digunakan untuk memberikan pinjaman khas untuk jangka pendek dan panjang dari 5000 hingga 2.000.000 € di mana-mana orang yang serius mahu pinjaman. dengan faedah 3% ke atas jumlah yang dibayar untuk saya seorang wanita Perancis yang tinggal di Perancis yang begitu istimewa saya tidak mahu melanggar undang-undang riba. Anda boleh membayar maksimum ke atas 6 hingga 20 tahun bergantung kepada jumlah yang dipinjamkan. ia adalah anda nampak untuk bayaran bulanan. Saya meminta hanya mengiktiraf hutang disahkan tulisan tangan dan juga beberapa bahagian yang dibekalkan E-mel: peniella4@gmail.com


    TERIMA KASIH MENUNGGU UNTUK MEMBACA

    ReplyDelete
  4. Sir atau Madam,
    Anda tidak perlu bimbang untuk anda sekarang kerana Saya di sini untuk membantu anda. Adakah anda tahu bahawa ramai orang di dunia mahu mencapai banyak projek yang boleh mewujudkan ribuan peluang pekerjaan tetapi tidak mempunyai sumber kewangan untuk memulakan projek-projek mereka. Saya rasa membantu anda dengan pembiayaan cepat dan fiable.Je mempunyai modal yang akan digunakan untuk memberikan pinjaman khas untuk jangka pendek dan panjang dari 5000 hingga 2.000.000 € di mana-mana orang yang serius mahu pinjaman. dengan faedah 3% ke atas jumlah yang dibayar untuk saya seorang wanita Perancis yang tinggal di Perancis yang begitu istimewa saya tidak mahu melanggar undang-undang riba. Anda boleh membayar maksimum ke atas 6 hingga 20 tahun bergantung kepada jumlah yang dipinjamkan. ia adalah anda nampak untuk bayaran bulanan. Saya meminta hanya mengiktiraf hutang disahkan tulisan tangan dan juga beberapa bahagian yang dibekalkan E-mel: peniella4@gmail.com


    TERIMA KASIH MENUNGGU UNTUK MEMBACA

    ReplyDelete
  5. Sir atau Madam,
    Anda tidak perlu bimbang untuk anda sekarang kerana Saya di sini untuk membantu anda. Adakah anda tahu bahawa ramai orang di dunia mahu mencapai banyak projek yang boleh mewujudkan ribuan peluang pekerjaan tetapi tidak mempunyai sumber kewangan untuk memulakan projek-projek mereka. Saya rasa membantu anda dengan pembiayaan cepat dan fiable.Je mempunyai modal yang akan digunakan untuk memberikan pinjaman khas untuk jangka pendek dan panjang dari 5000 hingga 2.000.000 € di mana-mana orang yang serius mahu pinjaman. dengan faedah 3% ke atas jumlah yang dibayar untuk saya seorang wanita Perancis yang tinggal di Perancis yang begitu istimewa saya tidak mahu melanggar undang-undang riba. Anda boleh membayar maksimum ke atas 6 hingga 20 tahun bergantung kepada jumlah yang dipinjamkan. ia adalah anda nampak untuk bayaran bulanan. Saya meminta hanya mengiktiraf hutang disahkan tulisan tangan dan juga beberapa bahagian yang dibekalkan E-mel: peniella4@gmail.com


    TERIMA KASIH MENUNGGU UNTUK MEMBACA

    ReplyDelete
  6. Kami telah menyediakan lebih daripada $ 1 Billion pinjaman perniagaan kepada lebih 15,000 pemilik perniagaan seperti anda. Kami menggunakan teknologi risiko ditetapkan kita sendiri untuk menyediakan anda dengan pinjaman perniagaan yang betul supaya anda boleh mengembangkan perniagaan anda. Perkhidmatan kami adalah cepat dan boleh dipercayai, pinjaman diluluskan dalam tempoh 24 jam selepas permohonan yang berjaya. Kami menawarkan pinjaman dari jarak sekurang-kurangnya $ 5000 kepada maksimum $ 20 juta.Kita disahkan dan privasi anda adalah 100% selamat dengan kami. Jangan lagi risau tentang pinjaman atau kewangan anda. Hubungi kami hari ini melalui: standardonlineinvestment@gmail.com

    Mendapatkan kelulusan pinjaman segera anda

    ReplyDelete

Followers

Like Page Zee Nadzirah Ye~

Categories

Andainya hatiku bersuara lirik cara guna yanalis harga yanalis borong yanalis murah pengedar phyto placenta pengedar yanalis yanalis yanalis skincare yanalis untuk apa? zee nadzirah fashion zeenadzirah 1st time giveaway blogger Andai terlampau permintaanku ini Pastinya ia akan berkata ROYAL SLIM murah Seperti insan biasa aku ingin bahagia lirik affiliates percuma andainya hatiku bersuara original artis pakai tabita avail beauty avail pad ayat cinta untuk kekasih hati ayat jiwang pendek ayat sms selamat pagi bb cream yanalis beli coklat daim dari langkawi berapa spf sunblock yanalis borong coklat daim borong tabita borong tuala wanita avail cara guna bb cream yanalis cara guna serum egf cara makan glutaking advance coklat daim murah daftar iklan percuma double stem cell malaysia double stemcell shah alam dropship yanalis skincare fashion show mifa 2010 give away program giveaway contest glutaking glutaking advance glutaking advance bahaya? glutaking advance berkesan? glutaking advance original harga bb cream yanalis harga glutaking harga promosi royal slim harga serum egf harga sunblock ibu putih janna lawwa lulus kkm ibu putih terbaik di pasaran iphyto science kebaikan glutaking kebaikan pad herba avail kelebihan sunblock yanalis kesan sampingan royal slim kesan serum egf kisah zee nadzirah shotting pogram ILHAM LEBARAN (RTM TV2)2010 kisah zeenadzirah designer sebuah butik lagu jiwang lirik lagu apit lirik lagu tak ku sangka tak ku duga lirik mp3 chomel andainya hatiku bersuara luminous bb cream yanalis menjahit tudung mz soap vitamin c murah di pasaran pad avail pad herba pad herba avail pad herba avail testimoni pencuci muka tabita penipuan peniaga power bank di internet phyto double stemcell phyto placenta murah power bank original power bank tiruan rasa lapar bila amalkan royal slim review egf serum rya rahman rya rahman ft chomel salam dunia blogging scam power bank online senarai iklan percuma senarai web iklan serum egf shine stem phyto science sms cinta sms cinta untuk skandal sms jiwang sms ucapan selamat malam stemcell murah stokis phyto placenta stokis yanalis sunblock yanalis tabhita tabita tabita bahaya tabita dropship tabita murah tabita skin care tabita skincare tak ku sangka tak ku duga taktik penipuan jual power bank testimoni double stemcell testimoni fb double stemcell testimoni phyto placenta testimoni tabita triple stemcell triple stemcell tipu tutorial video rya rahman website iklan percuma whitening serum yanalis enterprise yanalis signature yanalis signature skin care yanalis skin care yanalis skincare murah yanalis.com zee nadzirah zee nadzirah collections