(Panas) Promosi Tabita Skin Care 2015 - Freepos Seluruh Malaysia | Zee Nadzirah - Yanalis Signature Skin Care


Thursday, April 17, 2014

(Panas) Promosi Tabita Skin Care 2015 - Freepos Seluruh Malaysia

"Rahsia kecantikan para artis Indonesia telah diketahui malah KINI DI MALAYSIA..!


Kami ingin memperkenalkan produk TABITA SKIN CARE (Original), khusus untuk perawatan wajah.

Tabita Skin Care ini diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti Collagen (bukan dari sumber haiwan), Pearl Powder, Japanese Tea, Japanese Papaya,Vitamin C dan Vitamin E. Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINONE yang boleh menyebabkan kanser kulit dan kerengsaan jika penggunaan berpanjangan.



Kegunaan produk kecantikan yang mengandungi MERCURY atau HYDROQUINONE biasanya akan menyebabkan wajah menjadi merah dan bertambah merah apabila wajah terkena pancaran sinar matahari. 


Tetapi, produk Tabita skin care tidak demikian kerana ia diadun menggunakan bahan-bahan semulajadi secara profesional. Kesemua produk Tabita Skin Care sangat selamat untuk digunakan tanpa kesan sampingan dan sesuai untuk semua jenis kulit.



Wajah anda akan menjadi lebih bersinar, putih semulajadi, tidak berminyak & menjadi lebih tegang juga lembut seperti kulit bayi.




Tabita MIRACLE Skin Care berupaya merawat masalah kulit berikut:

- masalah kulit BERJERAWAT

- masalah kulit BERMINYAK serta cenderung BERJERAWAT

- masalah warna kulit TIDAK SEKATA

- masalah kulit BERPORI BESAR

- masalah kulit KUSAM dan TIDAK BERSERI

- masalah JERAGAT (pigmentasi)

- garisan KEDUTAN dan kesan PENUAAN di wajah
- PARUT JERAWAT serta KETIDAKRATAAN kulit wajah
- SUNBURN : mengembalikan warna kulit asal lebih pantas dari biasa


Produk Tabita MIRACLE Skin Care akan menjadikan kulit wajah anda :
- Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
- Warna kulit sekata
- Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap
- Mengembalikan keanjalan kulit
- Meremajakan kulit
- Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
- Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali

Setiap set Tabita Skin Care mengandungi :

1. Facial Soap
2. Smooth Lotion/Toner
3. Day Cream
4. Night Cream



Tabita dijual dengan dua (2) set berbeza iaitu:

1. Set Exclusive (Besar) - RM260
2. Set trial (kecil) - RM130

Dengan harga yang berpatutan, pemakaian yang jimat, 1 set trial tabita skincare boleh bertahan selama 1-3minggu, manakala  set exclusive tabita skin care boleh bertahan sehingga 3-4 bulan. SANGAT JIMAT kan? Walau bagaimanapun, hasilnya dapat dilihat dalam masa 3-4 minggu.


ANTARA PRODUK-PRODUK TABITA ORIGINAL YANG TERBAIK !!

REPACKING TRIAL SET TABITA ORIGINAL





TABITA TRIAL SET.. Alhamdulillah, Set Trial TABITA sudah siap dipack di makmal Kosmetik dan mengikut piawaian Malaysia Good Manufacture Practice (GMP). Disebabkan permintaan pelanggan yang ingin mencuba dulu produk tabita dan ada yg was2 nak beli Full set, kami dengan inisiatif sendiri dibantu pembantu makmal menghasilkan set trial ni.. Detail product kat Bawah:

TABITA SKIN CARE TRIAL SET
Contain 4 Items:
1. FACIAL SOAP = 35 ml
2. SMOOTH LOTION = 35 ml
3. DAILY CREAM = 8 gm
4. NIGHTLY CREAM = 8 gm

PRICE RM130 FREE POSTAGE + MANUAL GUIDE


ATTENTION:

TABITA SKINCARE TIDAK MENGELUARKAN SEBARANG TRIAL SET, ATAS PERMINTAAN RAMAI, KAMI MENYEDIAKAN SET PERCUBAAN TABITA SKINCARE BAGI YANG INGIN MENCUBA DAHULU, DENGAN HARGA YANG MAMPU DIMILIKI.






SET EXCLUSIVE TABITA SKIN CARE ORIGINAL

Lagi jimat dengan Set Exclusive Tabita Original ini! Jom Teruskan bersama Tabita 
pastikan Original dari saya.





PEMAKAIAN SELAMA 4-5 BULAN
PRODUK TABITA SKINCARE SET EXCLUSIVE (RM260) + Free postage, Porch, and Consultancy


TABITA ORIGINAL, TABITA PRODUK, KRIM PUTIH MUKA, SKIN CARE POPULAR MASA KINI


TESTIMONIAL TABITA SKINCARE ORIGINAL TERBAIK !!

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita



testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita








INI TESTIMONIAL LELAKI.. JANGAN TERKEJUT YE !! MANA YANG LELAKI TU, JANGAN SEGAN2 UNTUK ORDER YER... TERBAIK...





INFO-INFO TABITA 

KANDUNGAN TABITA SKINCARE

§  Tabita Facial Soap – Facial soap Tabita ini mengandungi Ekstrak Papaya yang dapat memutihkan warna kulit secara semulajadi dan mengurangkan kedutan pada kulit. Keluarkan sedikit saja dan gunakan sehari 2 kali untuk mencuci wajah dan leher.

§  Tabita smooth lotion – Toner ini berfungsi untuk menghaluskan kulit. Cara menggunakannya adalah dengan diusapkan pada wajah yang telah dibersihkan menggunakan Tabita Facial Soap. Sekali pemakaian cukup 3 titis diatas kapas muka dan disapu pada wajah yang masih dalam keadaan lembab (setelah cuci muka, bilas, dan aplikasikan toner.)

§  Tabita Daily Cream – Daily Cream berfungsi sebagai Tabir Suria yang dapat menjaga kulit dari pancaran matahari dan radikal bebas yang dapat merosakkan kulit wajah. Warna tabita daily cream menyerupai warna kuning mustard. Daily cream tersedia dalam 2 ukuran, iaitu ukuran regular (25 gram) dan ukuran eksklusif (40 gram).

§  Tabita Nightly Cream – Nightly Cream mengandungi Ekstrak Papaya, Vitamin A, Vitamin C dan Vitamin E serta Benzoyl. Ekstrak papaya merupakan bahan untuk peeling secara semulajadi, Vitamin A sangat baik untuk memperbaiki kulit dari lapisan dalam kulit, Vitamin C dapat mencerahkan kulit dan membuat kulit putih merona, Vitamin E dapat menghaluskan kulit dan meremajakan kulit, dan Benzoyl dapat membantu mengeringkan jerawat. Warna tabita nightly cream menyerupai warna mutiara putih (white pearl). Nightly cream tersedia dalam 2 ukuran, iaitu ukuran regular (25 gram) dan ukuran eksklusif (40 gram).

Reaksi Penggunaan Tabita Skincare Selama Pemakaian

Berikut Zee akan jelaskan pada akak-akak, abang-abang dan adik-adik, bagaimana reaksi setelah menggunakan produk tabita skincare. Setelah memakai tabita pada minggu ke 1 muka akan terasa perih, kencang gatal, kusam diikuti dengan pengelupasan yang dirasakan selama 10 hari. Dalam keadaan seperti ini tidak diperkenankan untuk menggaruk /sejenisnya yang dapat mengakibatkan wajah menjadi luka.

Bila terasa perih /gatal cukup ditekan secara perlahan dengan mengunakan tisu atau kapas yang bersih dan lembut, pemakaian obat harus terus dilakukan / jangan dihentikan. Setelah pengelupasan di wajah(pengelupasan tipis) telah merata maka gatal akan hilang dengan sendirinya.

Pengelupasan yang agak lama biasanya pada daerah hidung dan mulut, setelah minggu ke 4 dan 5, wajah akan terlihat berubah.

PENTING !!Cara Pemakaian Tabita Skin Care Yang Betul  :
1.   Cuci wajah dan leher menggunakan FACIAL SOAP secara merata. (hanya sedikit  1 drop sahaja memadai dan diperlukan, ia akan memberikan buih serta cucian yang mendalam)

2.   Bilas wajah secara menyeluruh sebersih-bersihnya tanpa DI LAP. Memadai dengan menepis sisa-sisa air bilasan itu agar tidak terlalu basah berair.

3.   Titiskan min 3 titis SMOOTH LOTION diatas kapas muka dan oleskan secara perlahan-lahan. Sapuan merata pada wajah dan leher untuk memberikan kesan yang maksima. Usapan yang perlahan sudah memadai, jangan di sental secara kasar, kerana ini adalah tidak elok untuk kulit wajah anda.

4.   Oleskan pula DAY KRIM pada siang hari dan NIGHT KRIM pada malam hari keseluruh wajah dan leher semasa wajah masih dalam keadaan lembab. Ratakan sapuan keseluruhan bagi mendapatkan kesan yang menakjubkan. Ini haruslah dilakukan secara rutin setiap hari.

Notes ::

Jika ingin mengurangkan rasa pedih dan pengelupasan diminta memakai SMOOTH LOTION hanya sekali sehari pada waktu malam sahaja.

Diingatkan juga BERHENTI menggunakan SMOOTH LOTION TABITA SKINCARE setelah 3 minggu mengunakannya, setelah kulit muka kusam balik boleh guna semula bagi mendapatkan kulit yang cantik.


KAMI MENERIMA PULUHAN PESANAN SEHARI. 
STOK ADALAH LIMITED. TEMPAH TERUS DI SINI:

PASTINYA ADA PROMOSI ISTIMEWA MENANTI ANDA JIKA ANDA KLIK BUTTON DI BAWAH UNTUK MEMBUAT BELIAN:


"KAMI BERI JAMINAN BAHAWA PRODUK TABITA YANG KAMI JUAL ADALAH 100% ORIGINAL. JIKA RAGU-RAGU, BOLEH DAPATKAN DARI PENJUAL YANG LAIN"





(Updated!! READY STOK!! 7/3/2015)


APA ANDA AKAN DAPAT?



Cara Bayar - Hanya 3 Langkah Mudah

Sila lakukan pembayaran menerusi akaun bank di bawah. Harga asal akan dinaikkan sebaik sahaja kuota pembeli tercapai.


Langkah #1 - Bayar Mengikut Pilihan Set Yang Anda Minat Nak Tempah:


SET EXCLUSIVE (TAHAN SEHINGGA 4-5 BULAN) - RM390

RM390

RM379

 PROMOSI RM350

PROMOSI RM260~!








SET PERCUBAAN (TAHAN 3 HINGGA 4 MINGGU) - RM150

PROMOSI RM100

"LEBIH JIMAT, LEBIH BERBALOI..."

#PASTIKAN ANDA BELI PRODUK YANG ASLI SAHAJA...

Makluman:
* Harga Promosi Ini Sah Bermula 10/9/2014-10/4/2015 Sahaja (Harga Akan Kembali Kepada Asal Selepas Tarikh Dinyatakan)

* Produk Yang Kami Jual DIJAMIN KEASLIANNYA/ORIGINAL.


Depositkan JUMLAH (BERGANTUNG PADA SET PILIHAN ANDA) tersebut ke akaun bank berikut menggunakan perbankan internet* / deposit bank atau ATM Transfer.

Bank
Nama
No. Akaun
FH QASEH BEAUTY
01210000447103
FH QASEH BEAUTY
551294602779

* Anda digalakkan membuat pembayaran melalui perbankan internet (Maybank2u / CIMB Clicks).
* PENTING!! Masukkan emel qasehbeauty17@gmail.com dalam ruangan e-mail penerima bayaran jika anda menggunakan M2U / CIMB Clicks.


Langkah #2:
Bagi pengesahan LEBIH PANTAS, Sila SMS kan maklumat anda mengikut format berikut:

NAMA, ALAMAT, JUMLAH BAYARAN, MASA & TARIKH BAYARAN, SET PILIHAN. 

Cth:
Siti Amran, NO 99 JLN SEKUPANG BIRU, TAMAN LAUT, 86800 MERSING, JOHOR, JUMLAH RM260, 19/8/2014, 08.11PM, SET EXCLUSIVE


DAN HANTAR KE: 0193499076

  
Langkah #3:
Tunggu pengesahan dari pihak kami. Untuk makluman, pembayaran yang dibuat sebelum jam 12pm (hari bekerja), pesanan anda akan diposkan pada hari yang sama menggunakan poslaju. Jangka masa sampai antara 1-3 hari bekerja.

Kepada pelanggan yang telah membuat pembayaran/pembelian, saya dahulukan dengan ucapan terima kasih dan ini akad jual dari saya ye,

"SAYA JUAL"


*Makluman, no yang lama tidak lagi kami gunakan sebagai urusan berniaga kerana menjadi terlalu berat dan kos yang besar. Justeru, pihak kami telah mendaftar no yang baru bagi tujuan jual beli. Segala transaksi/SMS/pertanyaan bolehlah dihantar ke:

+60193499076 (SMS/WHATSAPP)

Bagi yang berniat hendak call, sila hubungi antara jam 8am - 6pm sahaja. Kalau tidak, hanya perlu SMS atau Whatsapp sahaja. Bagaimanapun, stok adalah ready. So, dont worry. Boleh terus buat tempahan dan pembayaran ye dear..

Kepada regular customer kami, jika anda tak dapat hubungi kami pada nombor yang lama, sila hubungi pada nombor yang telah diberikan di atas ye..










================================= 
Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Followers

Like Page Zee Nadzirah Ye~

Categories

Andainya hatiku bersuara lirik cara guna yanalis harga yanalis borong yanalis murah pengedar phyto placenta pengedar yanalis yanalis yanalis skincare yanalis untuk apa? zee nadzirah fashion zeenadzirah 1st time giveaway blogger Andai terlampau permintaanku ini Pastinya ia akan berkata ROYAL SLIM murah Seperti insan biasa aku ingin bahagia lirik affiliates percuma andainya hatiku bersuara original artis pakai tabita avail beauty avail pad ayat cinta untuk kekasih hati ayat jiwang pendek ayat sms selamat pagi bb cream yanalis beli coklat daim dari langkawi berapa spf sunblock yanalis borong coklat daim borong tabita borong tuala wanita avail cara guna bb cream yanalis cara guna serum egf cara makan glutaking advance coklat daim murah daftar iklan percuma double stem cell malaysia double stemcell shah alam dropship yanalis skincare fashion show mifa 2010 give away program giveaway contest glutaking glutaking advance glutaking advance bahaya? glutaking advance berkesan? glutaking advance original harga bb cream yanalis harga glutaking harga promosi royal slim harga serum egf harga sunblock ibu putih janna lawwa lulus kkm ibu putih terbaik di pasaran iphyto science kebaikan glutaking kebaikan pad herba avail kelebihan sunblock yanalis kesan sampingan royal slim kesan serum egf kisah zee nadzirah shotting pogram ILHAM LEBARAN (RTM TV2)2010 kisah zeenadzirah designer sebuah butik lagu jiwang lirik lagu apit lirik lagu tak ku sangka tak ku duga lirik mp3 chomel andainya hatiku bersuara luminous bb cream yanalis menjahit tudung mz soap vitamin c murah di pasaran pad avail pad herba pad herba avail pad herba avail testimoni pencuci muka tabita penipuan peniaga power bank di internet phyto double stemcell phyto placenta murah power bank original power bank tiruan rasa lapar bila amalkan royal slim review egf serum rya rahman rya rahman ft chomel salam dunia blogging scam power bank online senarai iklan percuma senarai web iklan serum egf shine stem phyto science sms cinta sms cinta untuk skandal sms jiwang sms ucapan selamat malam stemcell murah stokis phyto placenta stokis yanalis sunblock yanalis tabhita tabita tabita bahaya tabita dropship tabita murah tabita skin care tabita skincare tak ku sangka tak ku duga taktik penipuan jual power bank testimoni double stemcell testimoni fb double stemcell testimoni phyto placenta testimoni tabita triple stemcell triple stemcell tipu tutorial video rya rahman website iklan percuma whitening serum yanalis enterprise yanalis signature yanalis signature skin care yanalis skin care yanalis skincare murah yanalis.com zee nadzirah zee nadzirah collections