Promosi - Royal Slim Pilihan Popular 2014 - Ubat Kurus Cara Mudah | Zee Nadzirah - Yanalis Signature Skin Care


Friday, April 11, 2014

Promosi - Royal Slim Pilihan Popular 2014 - Ubat Kurus Cara Mudah

Royal Slim Lishuo Magic, harga royal slim murah

Royal Slim Lishuo Magic kini semakin disebut-sebut orang ramai terutamanya bagi mereka yang mempunyai masalah terhadap berat badan yang berlebihan atau dikenali sebagai GEMUK atau Obesiti.

Zee nak kongsikan sedikit Kelebihan Royal Slim Lishuo Magic:

~ Menjadi kenyang selama 8 jam
~ Menjadikan waktu makan lebih teratur
~ Sesuai utk yg mempunyai masalah berat badan yg serious kerana kesan yg cepat
~ Membuang toxin dlm badan
~ Mencantikkan struktur kulit
~ Memperbaiki hormon
~ Mengecutkan jerawat
~ Memudarkan jeragat
~ Memutihkan kulit
~ Mengandungi collagen
~ Boleh diambil oleh pengidap kencing manis & darah tinggi
~ Sesuai utk lelaki & wanita
~ KKM approval

1 kotak ada 20 sachet. Sehari minum 1 sachet. Perasa epal hijau. Sedap & berkesan..

TIPS PENGAMBILAN: Minum 1 sachet dua jam sebelum sarapan. Di bancuh dgn 200ML air masak @ air sejuk. Jangan gunakan air panas. Habiskan lebih 4 Liter air masak pada hari tersebut. 

Hindari air dan makanan manis. Minuman berais, bikarbonat dan juga makanan berkarbohidrat tinggi untuk kesan penurunan yg lebih cepat. Hindari caffeine kerana produk ada anti-aging.

Apa itu ROYAL SLIM lishuo MAGIC?

ROYAL SLIM lishuo MAGIC merupakan penemuan saintifik saintis tentang formula terbaru menurunkan berat badan secara semula jadi, 100% SELAMAT, 100% NATURAL HERBS INGREDIENT.

Produk ini mengandungi pelbagai jenis tumbuhan semulajadi seperti:

harga promosi royal slim, royal slim johor, royal slim shah alam, isi kandungan royal slim

Kesemua elemen diatas empunyai fungsi pelangsing dan membakar lemak.ROYAL SLIM lishuo MAGIC mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna. Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna. ROYAL SLIM Lishuo MAGIC juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini.

Ini membuktikan bahawa ROYAL SLIM lishuo MA-GIC memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan, punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul.
Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan. 

Apa Kata Pengguna?
(Testimoni Royal Slim Lishuo Magik)

harga promosi royal slim, royal slim johor, royal slim shah alam
 harga promosi royal slim, royal slim johor, royal slim shah alam
 harga promosi royal slim, royal slim johor, royal slim shah alam

royal slim johor, royal slim shah alam
 royal slim johor, royal slim shah alam

Siapa Yang Perlukan ROYAL SLIM lishuo MAGIC ?

good

Lelaki / Wanita yang mahukan atasi masalah berat badan dan tidak mahu GEMUK

good

Sesiapa yang Sibuk bekerja dan tiada Masa untuk bersenam

good

Telah pernah menggunakan produk pelansingan badan tetapi masih tidak dapat berat badan yang Anda inginkan

good

Remaja yang Mengalami Masalah berat badan sejak dari bangku sekolah lagi

good

Nak turunkan berat badan tapi sibuk dengan kerja seharian

 

Info lain yang Anda Perlu tahu

true

Boleh minum ketika period

true

Ibu yang menyusu boleh amalkan .Perlu banyak minum air

true

Menu makan jangan skip walaupun kenyang. Mesti amik gak walau sikit utk pastikan metabolisme kita stabil dan tak down. Dan nak elak dari perut masuk angin

true

BOLEH DI MINUM OLEH, PESAKIT DARAH TINGGI, KENCING MANIS,

x

Wanita Mengandung tidak dibenarkan . Lepas pantang boleh ambil semula


SOALAN LAZIM ROYAL SLIM LISHUO MAGIC :

Ibu menyusu boleh ambil Royal Slim Lishuo Magic tak?
– Boleh

Boleh ke ambil Royal Slim Lishuo Magic kalau ada ambil supplement lain?
– Sebaiknya jarakkan pengambilan supplement lain dalam 8 jam.

Saya ada darah tinggi, boleh ke ambil Royal Slim ni?
– Untuk pesakit darah tinggi yang tidak kronik boleh mengambilnya.

Apa bahan utama Royal Slim Lishuo Magic?
– Ekstrak Epal dan beberapa lagi herba lain.

Royal Slim Lishuo Magic ada KKM dan HALAL tak?
– Royal Slim Lishuo Magic mempunyai KKM iaitu NOT130502116K dan disahkan HALAL oleh JAKIM

Berapa lama baru nampak kesan?

– Seawal 10 hari pengambilan Royal Slim Lishuo Magic.

Royal Slim Lishuo Magic ni betul-betul ke berkesan?
– Terbukti 99% yang mengamalkan produk ini telah berjaya dengan 3x kuasa membakar lemak.

Ada side effect tak bila ambil Royal Slim ni?
– Takde cibir birit, sakit perut, cuma berpeluh sahaja.

Macam mana nak minum?
– Ambil sebelum bersenam / sebelum makan sehari sekali. Nak cepat 2x sehari.

1 box Royal Slim Lishuo boleh tahan berapa lama?
– 1box = 20 sachet. 20 sachet = 20 hari.

ROYAL SLIM murah, harga promosi royal slim, kesan sampingan royal slim
CARA ORDER? HARGA ROYAL SLIM?

Harga pasaran
1 kotak =RM110 (sem), RM115 (ss)
2 kotak =RM200 (sem), RM205 (ss)

Setiap Pembelian PERCUMA SHAKER, PERCUMA POS dan EXTRA FREEGIFT!!!

Dapatkan Pada Hari Ini Juga.. Sila SMS:

" SLIM " ke 0193499076

Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Followers

Like Page Zee Nadzirah Ye~

Categories

Andainya hatiku bersuara lirik cara guna yanalis harga yanalis borong yanalis murah pengedar phyto placenta pengedar yanalis yanalis yanalis skincare yanalis untuk apa? zee nadzirah fashion zeenadzirah 1st time giveaway blogger Andai terlampau permintaanku ini Pastinya ia akan berkata ROYAL SLIM murah Seperti insan biasa aku ingin bahagia lirik affiliates percuma andainya hatiku bersuara original artis pakai tabita avail beauty avail pad ayat cinta untuk kekasih hati ayat jiwang pendek ayat sms selamat pagi bb cream yanalis beli coklat daim dari langkawi berapa spf sunblock yanalis borong coklat daim borong tabita borong tuala wanita avail cara guna bb cream yanalis cara guna serum egf cara makan glutaking advance coklat daim murah daftar iklan percuma double stem cell malaysia double stemcell shah alam dropship yanalis skincare fashion show mifa 2010 give away program giveaway contest glutaking glutaking advance glutaking advance bahaya? glutaking advance berkesan? glutaking advance original harga bb cream yanalis harga glutaking harga promosi royal slim harga serum egf harga sunblock ibu putih janna lawwa lulus kkm ibu putih terbaik di pasaran iphyto science kebaikan glutaking kebaikan pad herba avail kelebihan sunblock yanalis kesan sampingan royal slim kesan serum egf kisah zee nadzirah shotting pogram ILHAM LEBARAN (RTM TV2)2010 kisah zeenadzirah designer sebuah butik lagu jiwang lirik lagu apit lirik lagu tak ku sangka tak ku duga lirik mp3 chomel andainya hatiku bersuara luminous bb cream yanalis menjahit tudung mz soap vitamin c murah di pasaran pad avail pad herba pad herba avail pad herba avail testimoni pencuci muka tabita penipuan peniaga power bank di internet phyto double stemcell phyto placenta murah power bank original power bank tiruan rasa lapar bila amalkan royal slim review egf serum rya rahman rya rahman ft chomel salam dunia blogging scam power bank online senarai iklan percuma senarai web iklan serum egf shine stem phyto science sms cinta sms cinta untuk skandal sms jiwang sms ucapan selamat malam stemcell murah stokis phyto placenta stokis yanalis sunblock yanalis tabhita tabita tabita bahaya tabita dropship tabita murah tabita skin care tabita skincare tak ku sangka tak ku duga taktik penipuan jual power bank testimoni double stemcell testimoni fb double stemcell testimoni phyto placenta testimoni tabita triple stemcell triple stemcell tipu tutorial video rya rahman website iklan percuma whitening serum yanalis enterprise yanalis signature yanalis signature skin care yanalis skin care yanalis skincare murah yanalis.com zee nadzirah zee nadzirah collections