Terbaru - Daim Giveaways dr Snek Lazat & Sedap | Zee Nadzirah - Yanalis Signature Skin Care


Sunday, April 13, 2014

Terbaru - Daim Giveaways dr Snek Lazat & Sedap

http://sneklazat.blogspot.com/2014/04/giveaways-1-daim-giveaways.html

Hai.. Ini adalah 1st time Zee join contest Give Away yang diadakan oleh para blogger. Agak2 boleh menang x? Hehe.. Rasa seronok nak join sebab tengok hadiah dia berupa coklat Daim. Zee memang penggemar coklat pun.. Apatah lagi Daim ni.

Kalau dulu nak beli coklat ni kena datang Langkawi. Yelah.. Nak dapat harga murah la katakan.. Sekarang Zee just beli kat The Zone, Johor Bahru. Pada kawan2 yang jauh tu, xperlu risau untuk order. Sekarang semua ye di hujung jari kan? Boleh order kat sini: https://www.facebook.com/messages/SnekLazat 

Coklat Daim ni memang famous sesangat. Ok.. Doakan Zee menang hadiah besar ni ye... hehehe..


 Tamat pada 23/4/2014

2 comments:

  1. Singgah dan follow :) http://theonlygirl98.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok KZ... tenx sudi singgah n follow blog Zee... ^_^

      Delete

Followers

Like Page Zee Nadzirah Ye~

Categories

Andainya hatiku bersuara lirik cara guna yanalis harga yanalis borong yanalis murah pengedar phyto placenta pengedar yanalis yanalis yanalis skincare yanalis untuk apa? zee nadzirah fashion zeenadzirah 1st time giveaway blogger Andai terlampau permintaanku ini Pastinya ia akan berkata ROYAL SLIM murah Seperti insan biasa aku ingin bahagia lirik affiliates percuma andainya hatiku bersuara original artis pakai tabita avail beauty avail pad ayat cinta untuk kekasih hati ayat jiwang pendek ayat sms selamat pagi bb cream yanalis beli coklat daim dari langkawi berapa spf sunblock yanalis borong coklat daim borong tabita borong tuala wanita avail cara guna bb cream yanalis cara guna serum egf cara makan glutaking advance coklat daim murah daftar iklan percuma double stem cell malaysia double stemcell shah alam dropship yanalis skincare fashion show mifa 2010 give away program giveaway contest glutaking glutaking advance glutaking advance bahaya? glutaking advance berkesan? glutaking advance original harga bb cream yanalis harga glutaking harga promosi royal slim harga serum egf harga sunblock ibu putih janna lawwa lulus kkm ibu putih terbaik di pasaran iphyto science kebaikan glutaking kebaikan pad herba avail kelebihan sunblock yanalis kesan sampingan royal slim kesan serum egf kisah zee nadzirah shotting pogram ILHAM LEBARAN (RTM TV2)2010 kisah zeenadzirah designer sebuah butik lagu jiwang lirik lagu apit lirik lagu tak ku sangka tak ku duga lirik mp3 chomel andainya hatiku bersuara luminous bb cream yanalis menjahit tudung mz soap vitamin c murah di pasaran pad avail pad herba pad herba avail pad herba avail testimoni pencuci muka tabita penipuan peniaga power bank di internet phyto double stemcell phyto placenta murah power bank original power bank tiruan rasa lapar bila amalkan royal slim review egf serum rya rahman rya rahman ft chomel salam dunia blogging scam power bank online senarai iklan percuma senarai web iklan serum egf shine stem phyto science sms cinta sms cinta untuk skandal sms jiwang sms ucapan selamat malam stemcell murah stokis phyto placenta stokis yanalis sunblock yanalis tabhita tabita tabita bahaya tabita dropship tabita murah tabita skin care tabita skincare tak ku sangka tak ku duga taktik penipuan jual power bank testimoni double stemcell testimoni fb double stemcell testimoni phyto placenta testimoni tabita triple stemcell triple stemcell tipu tutorial video rya rahman website iklan percuma whitening serum yanalis enterprise yanalis signature yanalis signature skin care yanalis skin care yanalis skincare murah yanalis.com zee nadzirah zee nadzirah collections