Projek Menjahit Zee Di Bulan Ramadhan | Zee Nadzirah - Yanalis Signature Skin Care


Wednesday, August 13, 2014

Projek Menjahit Zee Di Bulan Ramadhan

Assalamualikum,hai kawan2 memblog..lama zee x update..maklumlah bila free je bru dapat menaip..zee nak cerita sempanjang bulan puasa yang lepas..memang buzykan diri dengan menjahit..ini baru tempahan kenalan2 je..belum customer2 luar..kena upah perkerja jawapnyer..tpi xpe,alhamdulilah rezeki tukang jahit bila musim perayaan..dapatlah duit raya kan..hihi..

haa..klu kawan2 nak tahu..tukang2 jahit ini bertungkus lumus nak menyiapkan baju u allos tau..walau macam ne sekali pun terjadi..sedaya upaya utuk menyiapkannya jugak..erti kata lain x pernah serik..mula2 memang x nak ambil tempahan agi..tetapi sebab kawan,sedara,kesian terpaksa ambil juga..jadi hargailah mereka..

bukan mudah yea nak menjahit baju ini..tengok macam senang..bila tengah menjahit tu ada yang x kena,ini x kena..baru tau kesusahannya..lagi2 customer kalau hantar kain chiffon yang lembut sangat azab la menjahit ..klu design yang pelik2 lagi la.tu ok lagi ada customer yg ajar tukang jahit..jahit x reti huhu..semua tu pengalaman mengajar kita erti kesabaran.tahan maki..

semua tukang jahit akan rasa benda yang sama,bila kita nak cepat menjahit ada je,mesin rosaklah,jahitan x elok la,peralatan x cukuplah..lagi2 mesin time nak cepat mesti prob..huhu..menguji kesabaran betul2..
Alhamdulilah,semua tempahan zee,dah settle seminggu sebelum raya..cumanya baju sendiri bru nak buat..baju encik tunang pun lum siap agi..pakai lepas nikah la..bru bagi hihi..



 ini time mesin zee rosak,cepat2 menservise mesin jahit,berbekalkan ilmu yang zee pelajari semasa mengajar di pusat krftangan epal jb dlu..



majlis zee bulan 9 nie,nampaknya zee x raya sangatlah..nak siapkan baju nikah pula lepas nie..oklah..ini je zee dapat kongsikan,ada masa zee cerita agi yea..

salam sayang dari,
zeenadzirah.
Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Followers

Like Page Zee Nadzirah Ye~

Categories

Andainya hatiku bersuara lirik cara guna yanalis harga yanalis borong yanalis murah pengedar phyto placenta pengedar yanalis yanalis yanalis skincare yanalis untuk apa? zee nadzirah fashion zeenadzirah 1st time giveaway blogger Andai terlampau permintaanku ini Pastinya ia akan berkata ROYAL SLIM murah Seperti insan biasa aku ingin bahagia lirik affiliates percuma andainya hatiku bersuara original artis pakai tabita avail beauty avail pad ayat cinta untuk kekasih hati ayat jiwang pendek ayat sms selamat pagi bb cream yanalis beli coklat daim dari langkawi berapa spf sunblock yanalis borong coklat daim borong tabita borong tuala wanita avail cara guna bb cream yanalis cara guna serum egf cara makan glutaking advance coklat daim murah daftar iklan percuma double stem cell malaysia double stemcell shah alam dropship yanalis skincare fashion show mifa 2010 give away program giveaway contest glutaking glutaking advance glutaking advance bahaya? glutaking advance berkesan? glutaking advance original harga bb cream yanalis harga glutaking harga promosi royal slim harga serum egf harga sunblock ibu putih janna lawwa lulus kkm ibu putih terbaik di pasaran iphyto science kebaikan glutaking kebaikan pad herba avail kelebihan sunblock yanalis kesan sampingan royal slim kesan serum egf kisah zee nadzirah shotting pogram ILHAM LEBARAN (RTM TV2)2010 kisah zeenadzirah designer sebuah butik lagu jiwang lirik lagu apit lirik lagu tak ku sangka tak ku duga lirik mp3 chomel andainya hatiku bersuara luminous bb cream yanalis menjahit tudung mz soap vitamin c murah di pasaran pad avail pad herba pad herba avail pad herba avail testimoni pencuci muka tabita penipuan peniaga power bank di internet phyto double stemcell phyto placenta murah power bank original power bank tiruan rasa lapar bila amalkan royal slim review egf serum rya rahman rya rahman ft chomel salam dunia blogging scam power bank online senarai iklan percuma senarai web iklan serum egf shine stem phyto science sms cinta sms cinta untuk skandal sms jiwang sms ucapan selamat malam stemcell murah stokis phyto placenta stokis yanalis sunblock yanalis tabhita tabita tabita bahaya tabita dropship tabita murah tabita skin care tabita skincare tak ku sangka tak ku duga taktik penipuan jual power bank testimoni double stemcell testimoni fb double stemcell testimoni phyto placenta testimoni tabita triple stemcell triple stemcell tipu tutorial video rya rahman website iklan percuma whitening serum yanalis enterprise yanalis signature yanalis signature skin care yanalis skin care yanalis skincare murah yanalis.com zee nadzirah zee nadzirah collections