Selamat Hari Raya 2014 Dari Zee Nadzirah sekeluarga | Zee Nadzirah - Yanalis Signature Skin Care


Wednesday, August 13, 2014

Selamat Hari Raya 2014 Dari Zee Nadzirah sekeluarga

Assalamualikum,kawan2 semua..selamat hari raya maaf zahir dan batin rasanya lum terlambat untuk zee mengucapkan selamat hari raya..rasanya cepat je masa berlalu..dan kita pun dah menempuh bulan puasa selama sebulan rasa sayu je hati meninggalkan bulan ramadhan..kini syawal menjelma..

sudah berminggu syawal kita lalui..dan banyklah rumah2 terbuka,marhaban zee ikuti..makanan memang banyak lagi2 yang best semua nak rasa kan..pastu senanglah dapat penyakit terutamanya demam,selsema,batuk2..

berat badan pun rasanya dah naik brapa kilo nie huhu..mama tolongggg..takut baju nikah x muat huwaaa..xpe2..start minggu ini,pagi nak berjogging hiyahhh..

oklah,zee nak pesan nie makan berpada2 yea kekawan..jaga kesihatan..happy2 selalu..dikesempatan ini sekali lagi zee ingin mengucapkan selamat hari raya maaf zahir batin kepada yang mengenali diri ini Nur Nadzirah Syahirah Bt Mishiron andai ada terkasar bahasa,menguris hati dan perasaan,ada termakan terminum harap dihalalkan dunia n akhirat..insyallah.

salam sayang dari



zee nadzirah
Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Followers

Like Page Zee Nadzirah Ye~

Categories

Andainya hatiku bersuara lirik cara guna yanalis harga yanalis borong yanalis murah pengedar phyto placenta pengedar yanalis yanalis yanalis skincare yanalis untuk apa? zee nadzirah fashion zeenadzirah 1st time giveaway blogger Andai terlampau permintaanku ini Pastinya ia akan berkata ROYAL SLIM murah Seperti insan biasa aku ingin bahagia lirik affiliates percuma andainya hatiku bersuara original artis pakai tabita avail beauty avail pad ayat cinta untuk kekasih hati ayat jiwang pendek ayat sms selamat pagi bb cream yanalis beli coklat daim dari langkawi berapa spf sunblock yanalis borong coklat daim borong tabita borong tuala wanita avail cara guna bb cream yanalis cara guna serum egf cara makan glutaking advance coklat daim murah daftar iklan percuma double stem cell malaysia double stemcell shah alam dropship yanalis skincare fashion show mifa 2010 give away program giveaway contest glutaking glutaking advance glutaking advance bahaya? glutaking advance berkesan? glutaking advance original harga bb cream yanalis harga glutaking harga promosi royal slim harga serum egf harga sunblock ibu putih janna lawwa lulus kkm ibu putih terbaik di pasaran iphyto science kebaikan glutaking kebaikan pad herba avail kelebihan sunblock yanalis kesan sampingan royal slim kesan serum egf kisah zee nadzirah shotting pogram ILHAM LEBARAN (RTM TV2)2010 kisah zeenadzirah designer sebuah butik lagu jiwang lirik lagu apit lirik lagu tak ku sangka tak ku duga lirik mp3 chomel andainya hatiku bersuara luminous bb cream yanalis menjahit tudung mz soap vitamin c murah di pasaran pad avail pad herba pad herba avail pad herba avail testimoni pencuci muka tabita penipuan peniaga power bank di internet phyto double stemcell phyto placenta murah power bank original power bank tiruan rasa lapar bila amalkan royal slim review egf serum rya rahman rya rahman ft chomel salam dunia blogging scam power bank online senarai iklan percuma senarai web iklan serum egf shine stem phyto science sms cinta sms cinta untuk skandal sms jiwang sms ucapan selamat malam stemcell murah stokis phyto placenta stokis yanalis sunblock yanalis tabhita tabita tabita bahaya tabita dropship tabita murah tabita skin care tabita skincare tak ku sangka tak ku duga taktik penipuan jual power bank testimoni double stemcell testimoni fb double stemcell testimoni phyto placenta testimoni tabita triple stemcell triple stemcell tipu tutorial video rya rahman website iklan percuma whitening serum yanalis enterprise yanalis signature yanalis signature skin care yanalis skin care yanalis skincare murah yanalis.com zee nadzirah zee nadzirah collections