BUKTI TABITA Produk Terlaris DI Pasaran | Zee Nadzirah - Yanalis Signature Skin Care


Saturday, March 7, 2015

BUKTI TABITA Produk Terlaris DI Pasaran

Assalamulaikum,hai ualls..lama zee  x update blog ni..biasalah bila bisnes diluar jarang nak buka laptop ni..zee sekarang uruskan bahagian sale..my Hubby sekarang fokus kepada Marketing Online..haha selalu juga la kena marah bila berkerja.tapi untuk kejayaan diri sendiri x apa la kan.sentap banyk kali pun hati tetap sayang kikiki..

Alhamdulilah lepas kawin,rezeki kami semakin murah..betul kata2 ulama..'Nak Kaya?Kawin..walapun masih baru 6bulan Kawin..tapi kami kaya dengan kasih sayang keluarga,customer pun sayang,diberi kesihatan yang baik..nak beli apa2 pun boleh dah sekarang..alhmdulilah..

Lepas kawin ni,zee fokus pada bisnes online produk kesihatan dan kecantikan..tempahan baju ada buat juga sikit2..kekadang zee x sempat nak menjahit,zee designkan shja.selamat ada pembantu menjahit sekarang..

ok,berbalik pada bisnes online,skg ni yang paling laku keras,terlajak laris,laju2 abis produk Tabita memang meletop tip top top..baru seminggu stock baru sampai abis sudah.kena ambil lagi direct dari Jakarta.walaupun sekarang macam2 masalah timbul pasal tabita ni kan?mesti rasa confiuse u all semua kan.

sebenarnya zee tahu apa yang sebenarnya berlaku..kata tabita tukar Logo ke Desi Damayanti..katanya banyak yang fake..masalahnya siapa yang timbulkan isu ini?..yang penting tabita is tabita..Desi is Desi..siapa nak beli tabita ori Beli dengan zee..ssiapa nak beli Desi silakan..tiada paksaan utk anda..zee tetap jual tabita yang ini..buat pengatahuan semua tabita x pernah tukar nama yea!

Mengikut Cerita Sebenar..yg kata mengasas tabita sekarang ni..dia adalah seller tabita sahaja awalnya di Jakarta..bertahun dia cari peluang buka pasaran di Malaysia akhirnya sekarang dia dah berjaya buka SSM di malaysia buat nama dia siap tabita sekali dan  dah menguasainya ramai yang tertipu dengan agenda tersembunyi beliau..bila dah kaya raya sanggup buat apa sahaja..yang jadi magsa seller2 baru dan customer2 sentiasa mencari tahu dan ragu2 dengan produk Tabita ini..orang yang x tahu mestilah  kata tu owner sebenar TABITA..sebenarnya bukan!!

zee kongsikan sedikit sahaja..bagi orang paham sikit..sebab apa..zee selalu dapat customer beli dengan seller lain tapi tanya dengan zee,nak tak nak terpaksa layankan juga..zee jawap apa yang zee tahu.rasa serba salah bila kita kata No Komen,sedangkan zee tahu kan..zee xnak simpan pekara yang benar..sebab niat zee untuk berniaga ikhlas mahu menolong masalah yang dihadapi customer2..bila customer puas hati,gembira dengan layanan kita..hati kita akan rasa tenang dan gembira dengan perkerjaan apa pun kita buat sekalipun..kepada seller2 di kuar sana janganlah mengaut keuntungan sahaja semata-mata,bila jual terus senyapkan diri..Awak kena belajar kelas bisnes baru Tahu ektika yg betul2 CARA berniaga..orang2 macam ni, zee anggap x cukup ilmu..terdesak sahaja gayanya atau menjadi ikut-ikutan buat bisnes online TREND skg ni..mana2 bisnes kena ada ilmu..zee yakin Kuasa Allah semakin banyak kita memberi..Semakin bertambah rezeki kita..Janji Allah Itu Pasti.YAKINLAH..INSYALLAH..


ok,ni bukti tabita laris setiap hari ada je customer zee nak order..






kepada anda nak beli tabita yang ori dari zee jangan segan2 silu..boleh terus whatssap zee di 0193499076
selamat bertabita ladies2^_^





Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Followers

Like Page Zee Nadzirah Ye~

Categories

Andainya hatiku bersuara lirik cara guna yanalis harga yanalis borong yanalis murah pengedar phyto placenta pengedar yanalis yanalis yanalis skincare yanalis untuk apa? zee nadzirah fashion zeenadzirah 1st time giveaway blogger Andai terlampau permintaanku ini Pastinya ia akan berkata ROYAL SLIM murah Seperti insan biasa aku ingin bahagia lirik affiliates percuma andainya hatiku bersuara original artis pakai tabita avail beauty avail pad ayat cinta untuk kekasih hati ayat jiwang pendek ayat sms selamat pagi bb cream yanalis beli coklat daim dari langkawi berapa spf sunblock yanalis borong coklat daim borong tabita borong tuala wanita avail cara guna bb cream yanalis cara guna serum egf cara makan glutaking advance coklat daim murah daftar iklan percuma double stem cell malaysia double stemcell shah alam dropship yanalis skincare fashion show mifa 2010 give away program giveaway contest glutaking glutaking advance glutaking advance bahaya? glutaking advance berkesan? glutaking advance original harga bb cream yanalis harga glutaking harga promosi royal slim harga serum egf harga sunblock ibu putih janna lawwa lulus kkm ibu putih terbaik di pasaran iphyto science kebaikan glutaking kebaikan pad herba avail kelebihan sunblock yanalis kesan sampingan royal slim kesan serum egf kisah zee nadzirah shotting pogram ILHAM LEBARAN (RTM TV2)2010 kisah zeenadzirah designer sebuah butik lagu jiwang lirik lagu apit lirik lagu tak ku sangka tak ku duga lirik mp3 chomel andainya hatiku bersuara luminous bb cream yanalis menjahit tudung mz soap vitamin c murah di pasaran pad avail pad herba pad herba avail pad herba avail testimoni pencuci muka tabita penipuan peniaga power bank di internet phyto double stemcell phyto placenta murah power bank original power bank tiruan rasa lapar bila amalkan royal slim review egf serum rya rahman rya rahman ft chomel salam dunia blogging scam power bank online senarai iklan percuma senarai web iklan serum egf shine stem phyto science sms cinta sms cinta untuk skandal sms jiwang sms ucapan selamat malam stemcell murah stokis phyto placenta stokis yanalis sunblock yanalis tabhita tabita tabita bahaya tabita dropship tabita murah tabita skin care tabita skincare tak ku sangka tak ku duga taktik penipuan jual power bank testimoni double stemcell testimoni fb double stemcell testimoni phyto placenta testimoni tabita triple stemcell triple stemcell tipu tutorial video rya rahman website iklan percuma whitening serum yanalis enterprise yanalis signature yanalis signature skin care yanalis skin care yanalis skincare murah yanalis.com zee nadzirah zee nadzirah collections