PANAS!! Produk YANALIS Signature Skin Care Setanding TABITA | Zee Nadzirah - Yanalis Signature Skin Care


Monday, April 13, 2015

PANAS!! Produk YANALIS Signature Skin Care Setanding TABITA

Assalamualikum..salam ceria,ullos..lama zee x update blog kan..
zee nak kongsi kepada anda semua.. produk skincare terbaru, PANAS tahun 2015 yang sama sehebat, kesannya setanding TABITA. Perkenalkan Yanalis Signature Skin Care. Produk ini merupakan produk penjagaan wajah yang dikeluarkan oleh Yanalis Enterprise.

Produk ni,msih baru dipasaran.. awal bulan 3 haritu kemunculanya. Sekarang ni set trial sahaja dulu dikeluarkan. Awal bulan 5 insyallah exlusive set Yanalis menyusul yg lebih besar,dan hebat..


Meh zee nak citer pengalaman zee pakai bbrpa minggu guna skincare YSS ni.. 

Nak dipendekkan cerita, zee pun try 1 set yg boleh tahan 3-4 minggu.. Zee lebih confident sbb ada KKM, masa pakai minggu pertama pehh mengelupas teruk, panas, merah, kusam, rasa nak menangis je setiap kali pakai.. tapi zee percaya 'beauty is pain' so, teruskan jgk.. masuk minggu ketiga dah nampak kulit muka glowing2, makin cerah sekata, jerawat n biji2 halus pun mkin hilang..so happy la kan?..hihi.. zee dipaksa cantik lagi pakai yanalis signature skincare ni.. memg terbaik.. customer2 zee yg dulunya pakai tabita dah mula start pakai yanalis sbb lebih selamat, ada kkm, lembut, x tajam mcm tabita.. so,anda akan pilih yg mana? tanya diri sendiri la kan hehe..



Produk Yanalis Signature Skincare ni jgk sudah keluar iklan di BEST.FM tau ullos.. kejelitan memukau gituu.. zee antara supplier terbesar produk YSS ni.. zee jadi wakil produk yanalis penaja best fm.. siri jelajah best fm bersama artis2 jemputan.. banyak sambutan diberikan walaupun masih baru sebulan produk ini dikeluarkan.. tapi mula dikenali.. zee sangat bangga dgn owner kerana telah menghasilkan produk setanding TABITA ini

Sesiapa dh pernah pakai tabita,mesti tau rasa n kesannya sama mcm tabita..ssiapa nak try boleh whattsap zee je 0193499076..nak beli borong,dialu-alukan..

produk ysanalis skin care ni mampu menyelesaikan masalah semua jenis kulit muka..try dlu baru komen..biar gambar berbicara semuanya

yanalis, yanalis signature, yanalis enterprise, yanalis.com, yanalis signature skin care, harga yanalis

yanalis, yanalis signature, yanalis enterprise, yanalis.com, yanalis signature skin care, harga yanalis

yanalis, yanalis signature, yanalis enterprise, yanalis.com, yanalis signature skin care, harga yanalis

yanalis, yanalis signature, yanalis enterprise, yanalis.com, yanalis signature skin care, harga yanalis




yanalis, yanalis signature, yanalis enterprise, yanalis.com, yanalis signature skin care, harga yanalis 

Dapatkan promosi yanalis signature skincare
harga Pasaran RM130

Nak Harga Promosi? SMS Kod Diskaun Berikut:

YS7 ke 0193499076 
(Zee)


*borong/agent/stokies
diperlukan seluruh Malaysia

whatssap zee
0193499076

Salam sayang dari zee^_^
"Kejelitan Memukau"
Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Followers

Like Page Zee Nadzirah Ye~

Categories

Andainya hatiku bersuara lirik cara guna yanalis harga yanalis borong yanalis murah pengedar phyto placenta pengedar yanalis yanalis yanalis skincare yanalis untuk apa? zee nadzirah fashion zeenadzirah 1st time giveaway blogger Andai terlampau permintaanku ini Pastinya ia akan berkata ROYAL SLIM murah Seperti insan biasa aku ingin bahagia lirik affiliates percuma andainya hatiku bersuara original artis pakai tabita avail beauty avail pad ayat cinta untuk kekasih hati ayat jiwang pendek ayat sms selamat pagi bb cream yanalis beli coklat daim dari langkawi berapa spf sunblock yanalis borong coklat daim borong tabita borong tuala wanita avail cara guna bb cream yanalis cara guna serum egf cara makan glutaking advance coklat daim murah daftar iklan percuma double stem cell malaysia double stemcell shah alam dropship yanalis skincare fashion show mifa 2010 give away program giveaway contest glutaking glutaking advance glutaking advance bahaya? glutaking advance berkesan? glutaking advance original harga bb cream yanalis harga glutaking harga promosi royal slim harga serum egf harga sunblock ibu putih janna lawwa lulus kkm ibu putih terbaik di pasaran iphyto science kebaikan glutaking kebaikan pad herba avail kelebihan sunblock yanalis kesan sampingan royal slim kesan serum egf kisah zee nadzirah shotting pogram ILHAM LEBARAN (RTM TV2)2010 kisah zeenadzirah designer sebuah butik lagu jiwang lirik lagu apit lirik lagu tak ku sangka tak ku duga lirik mp3 chomel andainya hatiku bersuara luminous bb cream yanalis menjahit tudung mz soap vitamin c murah di pasaran pad avail pad herba pad herba avail pad herba avail testimoni pencuci muka tabita penipuan peniaga power bank di internet phyto double stemcell phyto placenta murah power bank original power bank tiruan rasa lapar bila amalkan royal slim review egf serum rya rahman rya rahman ft chomel salam dunia blogging scam power bank online senarai iklan percuma senarai web iklan serum egf shine stem phyto science sms cinta sms cinta untuk skandal sms jiwang sms ucapan selamat malam stemcell murah stokis phyto placenta stokis yanalis sunblock yanalis tabhita tabita tabita bahaya tabita dropship tabita murah tabita skin care tabita skincare tak ku sangka tak ku duga taktik penipuan jual power bank testimoni double stemcell testimoni fb double stemcell testimoni phyto placenta testimoni tabita triple stemcell triple stemcell tipu tutorial video rya rahman website iklan percuma whitening serum yanalis enterprise yanalis signature yanalis signature skin care yanalis skin care yanalis skincare murah yanalis.com zee nadzirah zee nadzirah collections