Produk Yanalis Skincare - Cara Guna Baca Di Sini | Zee Nadzirah - Yanalis Signature Skin Care


Friday, May 29, 2015

Produk Yanalis Skincare - Cara Guna Baca Di Sini

Assalamualaikum hai lovely.. Apa khabar hari ini? Zee harap semua dalam keadaan sihat sejahtera..Kali ini,zee nak beri info serba sedikit tentang produk  YANALIS Signature Skincare ini.. Meh baca satu persatu baru mudah untuk anda faham kan? Ok.. Jom teruskan pembacaan..


Produk ini dihasilkan dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti kolagen, serbuk mutiara,ekstrak teh jepun, ekstrak buah betik, vitamin C dan vitamin E. Semua produk YSS sangat selamat digunakan tanpa kesan sampingan dan sesuai untuk semua jenis kulit, umur dan jantina.


Zee bersama Top Reseller Yanalis, Kak Sara.

Kulit muka anda akan kelihatan lebih bersinar,cerah dan tidak berminyak seperti kulit bayi. Dengan harga yang termampu YSS dapat memberi kesan dalam tempoh 1 bulan.

 dropship yanalis skincare, yanalis skincare murah, cara guna yanalis, yanalis untuk apa?, harga yanalis, borong yanalis murah, pengedar yanalis,

KHASIAT DAN KELEBIHAN YANALIS SKINCARE

1. Meremajakan kulit
2. Mengecilkan pori-pori di wajah
3. Mencerahkan kulit
4. Menggebukan kulit
5. Membuat kulit kelihatan bersinar
6. Meratakan lubang bekas jerawat
7. Menghilangkan jerawat
8. Menghilangkan jeragat

 dropship yanalis skincare, yanalis skincare murah, cara guna yanalis, yanalis untuk apa?, harga yanalis, borong yanalis murah, pengedar yanalis,
FACIAL FOAM (NOT150201642K)
Sabun cecair yang membersihkan muka dan leher dari kotoran.Dapat menegangkan kulit muka anda.

 dropship yanalis skincare, yanalis skincare murah, cara guna yanalis, yanalis untuk apa?, harga yanalis, borong yanalis murah, pengedar yanalis,
TONER (NOT150201643K)
Pembersih dan penyegar kulit muka yang mampu menghilangkan sel kulit mati.Kulit kusam kembali bersih,cerah dan bersinar.


 dropship yanalis skincare, yanalis skincare murah, cara guna yanalis, yanalis untuk apa?, harga yanalis, borong yanalis murah, pengedar yanalis,
KRIM SIANG (DAILY CREAM) (NOT150201644K)
Krim siang digunakan untuk menjaga dan melindungi kulit dari sinar matahari.

 dropship yanalis skincare, yanalis skincare murah, cara guna yanalis, yanalis untuk apa?, harga yanalis, borong yanalis murah, pengedar yanalis,
KRIM MALAM (NIGHTLY CREAM)(NOT150201645K)
Krim malam digunakan untuk mencerahkan kulit muka dan mampu menghilangkan kedutan di muka anda.


CARA PEMAKAIAN YANALIS SIGNATURE SKINCARE YANG BETUL
FACIAL SOAP - Cuci muka secara merata lalu dibilas tanpa dikeringkan/dilap.
TONER - Dengan muka yang lembap sapukan toner secara merata dengan menggunakan kapas muka yang telah dititiskan sebanyak 1 atau 2 titis. (JANGAN DIGOSOK DAN SAPU DENGAN LEMBUT)
DAILY CREAM - Selepas mengunakan toner sapukan daily cream pada siang hari diwajah anda.Secara rutin setiap hari.
NIGHTLY CREAM - Selepas menggunakan toner sapukan nightly cream pada malam hari di wajah anda.Secara rutin setiap hari.

borong yanalis murah, cara guna yanalis, dropship yanalis skincare, harga yanalis, pengedar yanalis, yanalis skincare murah, yanalis untuk apa?,


PROSES SEMASA MENGGUNAKAN YANALIS SKINCARE
- Minggu pertama kulit akan merasa tegang, gatal dan pengelupasan (ini bergantung pada kulit individu).

- Minggu ke-2,wajah kelihatan kemerahan selepas pengelupasan.

- Minggu ke-3, secara amnya kulit muka akan nampak kusam dan berminyak.

- Minggu ke-4, wajah akan kelihatan bersinar dan cerah secara semulajadi.

borong yanalis murah, cara guna yanalis, dropship yanalis skincare, harga yanalis, pengedar yanalis, yanalis skincare murah, yanalis untuk apa?,


AMARAN
*Selama pemakaian produk YSS anda tidak boleh menggunakan kosmetik atau produk lain,jika ingin hasil yang terbaik dan maksima.
*(PRODUK INI TIDAK DIGALAKKAN DIGUNA OLEH WANITA HAMIL)

Ok, jelas kan dengan detail tentang produk Yanalis Singature yang zee terangkan di atas? Zee harap2 dapat membantu masalah anda semua.. Try dulu baru komen.. Kenal2 dulu. Tak kenal, maka tak cinta dengan produk Yanalis Signature Skincare ni..

Macam mana nak order? 


Berminat nak dapatkan Yanalis Skin Care Dengan Tawaran Yang Berbaloi?


YANALIS EXCLUSIVE SET:

✔ Tahan antara 3-4 bulan
✔ Daily Cream
✔ Night Cream
✔ Toner
✔ Facial Soap

borong yanalis murah, cara guna yanalis, dropship yanalis skincare, harga yanalis, pengedar yanalis, yanalis skincare murah, yanalis untuk apa?,


Harga biasa RM300

>> KINI CUMA RM2XX <<



Berminat Nak Order Secara Pantas? Ikut Arahan Di Bawah:

 SMS Now:  YS7 ke 0193499076




YANALIS TRIAL SET:

 Tahan sehingga 4 minggu
 Daily Cream
 Night Cream
 Smooth Lotion (Toner)
 Facial Soap





 Harga Tetap RM130




Nak Order? Ikut Arahan Di Bawah:


 SMS Now:  YS7 ke 0193499076



*Zee jamin sis/akak/adik/puan akan dapat arahan mudah sahaja untuk pembelian. Just follow sahaja SMS yang Zee balas nanti k..

*Stok adalah limited. Selepas anda SMS kepada Zee seperti yang dimaklumkan di atas, anda akan secara PANTAS akan menerima reply dari Zee. Pengeposan Yanalis adalah menggunakan khidmat Poslaju Malaysia.





Nak Tahu Apa Feedback Diterima? 

JOM BACA APA KATA PENGGUNA?










Nak Order? Ikut Arahan Di Bawah:


SMS Now:  YS7 ke 0193499076



Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Followers

Like Page Zee Nadzirah Ye~

Categories

Andainya hatiku bersuara lirik cara guna yanalis harga yanalis borong yanalis murah pengedar phyto placenta pengedar yanalis yanalis yanalis skincare yanalis untuk apa? zee nadzirah fashion zeenadzirah 1st time giveaway blogger Andai terlampau permintaanku ini Pastinya ia akan berkata ROYAL SLIM murah Seperti insan biasa aku ingin bahagia lirik affiliates percuma andainya hatiku bersuara original artis pakai tabita avail beauty avail pad ayat cinta untuk kekasih hati ayat jiwang pendek ayat sms selamat pagi bb cream yanalis beli coklat daim dari langkawi berapa spf sunblock yanalis borong coklat daim borong tabita borong tuala wanita avail cara guna bb cream yanalis cara guna serum egf cara makan glutaking advance coklat daim murah daftar iklan percuma double stem cell malaysia double stemcell shah alam dropship yanalis skincare fashion show mifa 2010 give away program giveaway contest glutaking glutaking advance glutaking advance bahaya? glutaking advance berkesan? glutaking advance original harga bb cream yanalis harga glutaking harga promosi royal slim harga serum egf harga sunblock ibu putih janna lawwa lulus kkm ibu putih terbaik di pasaran iphyto science kebaikan glutaking kebaikan pad herba avail kelebihan sunblock yanalis kesan sampingan royal slim kesan serum egf kisah zee nadzirah shotting pogram ILHAM LEBARAN (RTM TV2)2010 kisah zeenadzirah designer sebuah butik lagu jiwang lirik lagu apit lirik lagu tak ku sangka tak ku duga lirik mp3 chomel andainya hatiku bersuara luminous bb cream yanalis menjahit tudung mz soap vitamin c murah di pasaran pad avail pad herba pad herba avail pad herba avail testimoni pencuci muka tabita penipuan peniaga power bank di internet phyto double stemcell phyto placenta murah power bank original power bank tiruan rasa lapar bila amalkan royal slim review egf serum rya rahman rya rahman ft chomel salam dunia blogging scam power bank online senarai iklan percuma senarai web iklan serum egf shine stem phyto science sms cinta sms cinta untuk skandal sms jiwang sms ucapan selamat malam stemcell murah stokis phyto placenta stokis yanalis sunblock yanalis tabhita tabita tabita bahaya tabita dropship tabita murah tabita skin care tabita skincare tak ku sangka tak ku duga taktik penipuan jual power bank testimoni double stemcell testimoni fb double stemcell testimoni phyto placenta testimoni tabita triple stemcell triple stemcell tipu tutorial video rya rahman website iklan percuma whitening serum yanalis enterprise yanalis signature yanalis signature skin care yanalis skin care yanalis skincare murah yanalis.com zee nadzirah zee nadzirah collections