Saturday, March 7, 2015

Rahsia Wangian Pengoda Suami Bersama PheRoMiss No 1 Di Dunia


                           WANGIAN PENGGODA SUAMI PALING BERKESAN!!

Assalamualikum,dan salam sejahtera kepada semua..sebagai seorang isteri kepada seorang suami yang dah lama berkawin dan baru sahaja berkawin..tentunya anda memerlukan kelainan dengan menggunakan PheRoMiss wangian penggoda suami paling berkesan dan berkuasa ini.ianya merupakan wangian paling seksi di Dunia.dengan menggunakan wangian Penggoda Suami ,ketika ada berdua-duaan.Pastinya akan membangkitkan ghairah dan keinginan suami yang membuak-buak untuk memberi layanan yang HEBAT kepad ANDA!

*ANDA mahu Suami  menyayangi ANDA seorang sahaja bukan?
*ANDA mahu suami teringat-ingat ANDA sahaja bukan?
*ANDA mahu selalu nampak ghairah dan seksi di mata bukan?
*ANDA mahu bangkitkan nafsu suami bila bersama ANDA bukan?
*ANDA mahu jadikan ANDA sahaja isterinya bukan?

KINI PheRoMiss wangian penggoda suami paling berkesan& berkusa No 1 Di Dunia

ianya hadir pada waktu yang sesuai ketika anda memerlukannya!




Pheromiss produk penggoda lelaki  merupakan minyak wangi termoden yang di cipta khas untuk wanita yang mementingkan penampilan diri dengan bauan yang mempersonakan. Wangian Pheromiss membina serta membuat tahap keyakinan diri si jelita setingkat lebih tinggi dari wanita lain bila berhadapan dengan kaum lelaki.
Pheromiss mampu menarik perhatian kaum lelaki serta membuat mereka lebih mudah terpikat dengan haruman serta wangian Pheromone si pemakainya.
Mengandungi kuasa 50x Pheromone menjadikan Produk Pheromiss sebagai wangian penggoda lelaki terunggul di masa ini yang tidak mampu ditandingi oleh mana-mana pewangi berpheromone yang lain.
Dengan botol serta kotak bewarna Varian pink, Produk Pheromiss adalah terlalu unggul jika dibandingkan dengan mana-mana pewangi berpheromone yang ada dipasaran masa kini yang rata-rata mempunyai 25x kuasa Pheromone sahaja.
cara-cara penggunaan
Pheromiss mampu mengambil tempat mana-mana pewangi berpheromone yang biasa anda gunakan sekarang. Hanya 2 titis sahaja sudah mewangikan anda. Sapukan di leher, nadi, tangan serta di mana mana bahagian badan anda. Kuasa PheroMISS yang dihasilkan pasti akan menarik perhatian kaum lelaki. Anda akan sentiasa mendapat lebih perhatian dan tumpuan dari mereka.

Efek penggalak libido PheRomiss
Pheromones dalam PheRomiss bukan hanya mampu memikat seks yang bertentangan, ia juga merangsang libido pasangan anda. Ini bermaksud, dengan menitiskan PheRomances pada nadi anda, iaitu di pergelangan tangan dan leher, juga di belakang cuping telinga, daya tarikan seksual anda akan meningkat. Ini pasti membantu hubungan intim anda dengan SUAMI anda. Wanita tidak akan terlepas olehnya! Ia seperti MAGNET. Dengan efek PheRomiss ini, anda akan MEMPEROLEHI kelebihan berbanding lelaki-lelaki lain. Gunalah setiap masa, dan anda akan perasan bahawa, anda akan lebih sukses dengan wanita. (Janganlah risau, sebotol PheRomiss ini boleh tahan sehingga 3-5 bulan lamanya!)
PheRomiss akan meningkatkan keinginan (libido) wanita sekeliling anda secara sedar atau tidak. (kajian secara saintifik dan kllinikal yang dijalankan ke atas pengguna-pengguna pheromones) ia mengekalkan dan memanjangkan tempoh perkahwinan, persahabatan dan persaudaraan. Ini membuktikan pheromones bukan sekadar penggalak libido. Ia juga membantu anda mengharungi kehidupan dengan lebih berjaya. Cubalah sendiri! Anda pasti akan teruja.

KENAPA ANDA PERLUKAN PHEROMISS INI?
*Lebih 'Eye Contact dari lelaki
*lelaki lebih terpesona dengan daya tarikan anda
*mendapat lebih 'Respect' dari wanita lain
*lebih success dalam perniagaan dan perhubungan seharian
*lebih 'self confidence anda
sekirannya anda percaya Pheromiss perlu anda miliki dan guna sekarang.Ambil langkah pertama anda dengan membuat pesanan secara online hari ini..
perhatian:horman pheromiss yang diperlukan untuk memikat lelaki haruslah berkuasa agar berkesan dan bertindakbalas terhadap lelaki.dapatkan pheromiss kerana dos horman sangatlah kuat 50x ganda kuasa pheromone
pemberitahuan;/ memakai wangi2an adalah untuk suami sahja..klu untuk tujuan lain terdapat larangan mengenainya harap maklum.
               "tiap2 malam suami berbisik awak nie wangila..macam nak terkam je ngaumm
              rasa macam baru je kawin"hari-hari jalan sama-sama macam couple je'
                                                                                        -testimoni sendiri-
ssiapa nak order boleh terus whatsaap zee ke 019-3499076 
harga asal RM130
promosi RM80
TQ zee jual yea ^_^..





BUKTI TABITA Produk Terlaris DI Pasaran

Assalamulaikum,hai ualls..lama zee  x update blog ni..biasalah bila bisnes diluar jarang nak buka laptop ni..zee sekarang uruskan bahagian sale..my Hubby sekarang fokus kepada Marketing Online..haha selalu juga la kena marah bila berkerja.tapi untuk kejayaan diri sendiri x apa la kan.sentap banyk kali pun hati tetap sayang kikiki..

Alhamdulilah lepas kawin,rezeki kami semakin murah..betul kata2 ulama..'Nak Kaya?Kawin..walapun masih baru 6bulan Kawin..tapi kami kaya dengan kasih sayang keluarga,customer pun sayang,diberi kesihatan yang baik..nak beli apa2 pun boleh dah sekarang..alhmdulilah..

Lepas kawin ni,zee fokus pada bisnes online produk kesihatan dan kecantikan..tempahan baju ada buat juga sikit2..kekadang zee x sempat nak menjahit,zee designkan shja.selamat ada pembantu menjahit sekarang..

ok,berbalik pada bisnes online,skg ni yang paling laku keras,terlajak laris,laju2 abis produk Tabita memang meletop tip top top..baru seminggu stock baru sampai abis sudah.kena ambil lagi direct dari Jakarta.walaupun sekarang macam2 masalah timbul pasal tabita ni kan?mesti rasa confiuse u all semua kan.

sebenarnya zee tahu apa yang sebenarnya berlaku..kata tabita tukar Logo ke Desi Damayanti..katanya banyak yang fake..masalahnya siapa yang timbulkan isu ini?..yang penting tabita is tabita..Desi is Desi..siapa nak beli tabita ori Beli dengan zee..ssiapa nak beli Desi silakan..tiada paksaan utk anda..zee tetap jual tabita yang ini..buat pengatahuan semua tabita x pernah tukar nama yea!

Mengikut Cerita Sebenar..yg kata mengasas tabita sekarang ni..dia adalah seller tabita sahaja awalnya di Jakarta..bertahun dia cari peluang buka pasaran di Malaysia akhirnya sekarang dia dah berjaya buka SSM di malaysia buat nama dia siap tabita sekali dan  dah menguasainya ramai yang tertipu dengan agenda tersembunyi beliau..bila dah kaya raya sanggup buat apa sahaja..yang jadi magsa seller2 baru dan customer2 sentiasa mencari tahu dan ragu2 dengan produk Tabita ini..orang yang x tahu mestilah  kata tu owner sebenar TABITA..sebenarnya bukan!!

zee kongsikan sedikit sahaja..bagi orang paham sikit..sebab apa..zee selalu dapat customer beli dengan seller lain tapi tanya dengan zee,nak tak nak terpaksa layankan juga..zee jawap apa yang zee tahu.rasa serba salah bila kita kata No Komen,sedangkan zee tahu kan..zee xnak simpan pekara yang benar..sebab niat zee untuk berniaga ikhlas mahu menolong masalah yang dihadapi customer2..bila customer puas hati,gembira dengan layanan kita..hati kita akan rasa tenang dan gembira dengan perkerjaan apa pun kita buat sekalipun..kepada seller2 di kuar sana janganlah mengaut keuntungan sahaja semata-mata,bila jual terus senyapkan diri..Awak kena belajar kelas bisnes baru Tahu ektika yg betul2 CARA berniaga..orang2 macam ni, zee anggap x cukup ilmu..terdesak sahaja gayanya atau menjadi ikut-ikutan buat bisnes online TREND skg ni..mana2 bisnes kena ada ilmu..zee yakin Kuasa Allah semakin banyak kita memberi..Semakin bertambah rezeki kita..Janji Allah Itu Pasti.YAKINLAH..INSYALLAH..


ok,ni bukti tabita laris setiap hari ada je customer zee nak order..






kepada anda nak beli tabita yang ori dari zee jangan segan2 silu..boleh terus whatssap zee di 0193499076
selamat bertabita ladies2^_^





Followers

Like Page Zee Nadzirah Ye~

Categories

Andainya hatiku bersuara lirik cara guna yanalis harga yanalis borong yanalis murah pengedar phyto placenta pengedar yanalis yanalis yanalis skincare yanalis untuk apa? zee nadzirah fashion zeenadzirah 1st time giveaway blogger Andai terlampau permintaanku ini Pastinya ia akan berkata ROYAL SLIM murah Seperti insan biasa aku ingin bahagia lirik affiliates percuma andainya hatiku bersuara original artis pakai tabita avail beauty avail pad ayat cinta untuk kekasih hati ayat jiwang pendek ayat sms selamat pagi bb cream yanalis beli coklat daim dari langkawi berapa spf sunblock yanalis borong coklat daim borong tabita borong tuala wanita avail cara guna bb cream yanalis cara guna serum egf cara makan glutaking advance coklat daim murah daftar iklan percuma double stem cell malaysia double stemcell shah alam dropship yanalis skincare fashion show mifa 2010 give away program giveaway contest glutaking glutaking advance glutaking advance bahaya? glutaking advance berkesan? glutaking advance original harga bb cream yanalis harga glutaking harga promosi royal slim harga serum egf harga sunblock ibu putih janna lawwa lulus kkm ibu putih terbaik di pasaran iphyto science kebaikan glutaking kebaikan pad herba avail kelebihan sunblock yanalis kesan sampingan royal slim kesan serum egf kisah zee nadzirah shotting pogram ILHAM LEBARAN (RTM TV2)2010 kisah zeenadzirah designer sebuah butik lagu jiwang lirik lagu apit lirik lagu tak ku sangka tak ku duga lirik mp3 chomel andainya hatiku bersuara luminous bb cream yanalis menjahit tudung mz soap vitamin c murah di pasaran pad avail pad herba pad herba avail pad herba avail testimoni pencuci muka tabita penipuan peniaga power bank di internet phyto double stemcell phyto placenta murah power bank original power bank tiruan rasa lapar bila amalkan royal slim review egf serum rya rahman rya rahman ft chomel salam dunia blogging scam power bank online senarai iklan percuma senarai web iklan serum egf shine stem phyto science sms cinta sms cinta untuk skandal sms jiwang sms ucapan selamat malam stemcell murah stokis phyto placenta stokis yanalis sunblock yanalis tabhita tabita tabita bahaya tabita dropship tabita murah tabita skin care tabita skincare tak ku sangka tak ku duga taktik penipuan jual power bank testimoni double stemcell testimoni fb double stemcell testimoni phyto placenta testimoni tabita triple stemcell triple stemcell tipu tutorial video rya rahman website iklan percuma whitening serum yanalis enterprise yanalis signature yanalis signature skin care yanalis skin care yanalis skincare murah yanalis.com zee nadzirah zee nadzirah collections