REVIEW MASK YANALIS CERAH SEAWAL 20 MINIT | Zee Nadzirah - Yanalis Signature Skin Care


Wednesday, August 24, 2016

REVIEW MASK YANALIS CERAH SEAWAL 20 MINIT

Assalamualikum hai semua..kali ini zee nak kongsi mask paling zee suka x sama dengan mask yang zee pernah cuba sebelum ni yang boleh  CERAH SEAWAL 20 MINIT. BIAR BETUL??
ce tengok packaging box dia macam coklat kan?..cute cantik sangattt..bila buka ada 3 lapisan wow the best.. tu la Yanalis Silky Whitening Protein Mask.




Silky Whitening Protein Mask By Yanalis Signature Skincare...
Mask ini ada 3 lapisan
1) Buang lapisan pertama
2) lekatkan di muka dan buang pula lapisan yg bewarna biru dan mask yg lekat di muka adalah mask yg nipis sahaja..
3) Ratakan mask di muka..dan biarkan ia meresap dan kering sehingga 20 minit @ lebih
4) Siap..dan rasailah kulit anda akan terasa segar,tegang dan anjal...

Fungsi mask
πŸ’–Membersih, mencerah serta menanggalkan sel kulit mati.
πŸ’–Menegangkan kulit wajah dan membuat kulit kelihatan lebih muda.
πŸ’–Membuat kulit cerah, selembut sutera dan bersih berseri secara semulajadi
πŸ’–Mask ini bersifat dingin, membuatkan kulit menjadi lebih tenang , menghilangkan kulit kusam dan berkedut akibat pencemaran udara, mampu menyegarkan semula wajah setelah seharian menggunakan bedak atau foundation
πŸ’—Dengan hanya 20 minit yg intensif tanda2 hitam pd wajah akan pudar.

Keunggulan Yanalis silky Whitening Protein Mask ;
πŸ’žHasil bertahan hingga 2-3 hari.
πŸ’žTanpa bahan kimia berbahaya.
πŸ’žSesuai utk kulit sensitive dan kering.
πŸ’žTidak menyebabkan kulit mengelupas.
πŸ’žTanpa iritasi.
πŸ’žTidak menimbulkan kemerah-merahan pada kulit.



bila zee pakai mask yanalis nie sejukk je muka hihi malu
Aturan penggunaan;
Disarankan dalam 1 minggu; 2-3 kali pemakaian,untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan mask, kulit kelihatan lebih cantik, putih semulajadi dan bebas cela.
Berminat boleh whatssap zee ke 019-3499076




Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Followers

Like Page Zee Nadzirah Ye~

Categories

Andainya hatiku bersuara lirik cara guna yanalis harga yanalis borong yanalis murah pengedar phyto placenta pengedar yanalis yanalis yanalis skincare yanalis untuk apa? zee nadzirah fashion zeenadzirah 1st time giveaway blogger Andai terlampau permintaanku ini Pastinya ia akan berkata ROYAL SLIM murah Seperti insan biasa aku ingin bahagia lirik affiliates percuma andainya hatiku bersuara original artis pakai tabita avail beauty avail pad ayat cinta untuk kekasih hati ayat jiwang pendek ayat sms selamat pagi bb cream yanalis beli coklat daim dari langkawi berapa spf sunblock yanalis borong coklat daim borong tabita borong tuala wanita avail cara guna bb cream yanalis cara guna serum egf cara makan glutaking advance coklat daim murah daftar iklan percuma double stem cell malaysia double stemcell shah alam dropship yanalis skincare fashion show mifa 2010 give away program giveaway contest glutaking glutaking advance glutaking advance bahaya? glutaking advance berkesan? glutaking advance original harga bb cream yanalis harga glutaking harga promosi royal slim harga serum egf harga sunblock ibu putih janna lawwa lulus kkm ibu putih terbaik di pasaran iphyto science kebaikan glutaking kebaikan pad herba avail kelebihan sunblock yanalis kesan sampingan royal slim kesan serum egf kisah zee nadzirah shotting pogram ILHAM LEBARAN (RTM TV2)2010 kisah zeenadzirah designer sebuah butik lagu jiwang lirik lagu apit lirik lagu tak ku sangka tak ku duga lirik mp3 chomel andainya hatiku bersuara luminous bb cream yanalis menjahit tudung mz soap vitamin c murah di pasaran pad avail pad herba pad herba avail pad herba avail testimoni pencuci muka tabita penipuan peniaga power bank di internet phyto double stemcell phyto placenta murah power bank original power bank tiruan rasa lapar bila amalkan royal slim review egf serum rya rahman rya rahman ft chomel salam dunia blogging scam power bank online senarai iklan percuma senarai web iklan serum egf shine stem phyto science sms cinta sms cinta untuk skandal sms jiwang sms ucapan selamat malam stemcell murah stokis phyto placenta stokis yanalis sunblock yanalis tabhita tabita tabita bahaya tabita dropship tabita murah tabita skin care tabita skincare tak ku sangka tak ku duga taktik penipuan jual power bank testimoni double stemcell testimoni fb double stemcell testimoni phyto placenta testimoni tabita triple stemcell triple stemcell tipu tutorial video rya rahman website iklan percuma whitening serum yanalis enterprise yanalis signature yanalis signature skin care yanalis skin care yanalis skincare murah yanalis.com zee nadzirah zee nadzirah collections