Review Yanalis Luminous BB Foundation 2016 | Zee Nadzirah - Yanalis Signature Skin Care


Wednesday, August 3, 2016

Review Yanalis Luminous BB Foundation 2016

Assalamualikum semua. Dah lama tak buat review.jadi,hari ini zee nak buat review sedikit salah satu foundation menjadi favourite zee iaitu Yanalis Luminous BB Foundation. Wow dengar nama pun dah best kan.. Terbaikk la..



Ok, bagi yg baru nak mencuba produk ini, zee boleh explainkan apa yg bestnyer produk terbaru dari Yanalis Signature Skincare ini memang sungguh menakjubkan dan menjadi pilihan para wanita masa kini..baru sahaja dilancarkan tapi permintaan yang sungguh luar biasa.. ini kerana kehebatan yang terdapat dalam BB Foundation ini..

Apakah kehebatan dan Khasiatnya?


bukan sahaja sebagai bedak asas tapi Bb Foundation ini mampu merawat kulit agar lebih cantik (sambil pakai sambil rawat)

lagi berpeluh lagi bertambah glowing

makin awet muda

wajah tampil lebih muda & bercahaya

mampu menutup cela pada wajah

kulit lebih tegang & anjal

melindungi ketidaksempurnaan kulit

melindungi dari sinaran matahari

sangat ringan & tidak melekit

mesra solat





Malu nak keluar rumah..?

sebab kulit wajah penuh dengan jerawat dan parut..?

kini anda tidak perlu risau lagi,dengan adanya Luminous Bb Foundation dari Yanalis ini pasti akan membuatkan anda berasa lebih yakin bertemu orang ramai kerana ia mampu menutupi semua cela,parut & jerawat dengan sempurna..malah ia akan merawat kulit anda dengan perlahan2..
inshallah ^_^





 
Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Followers

Like Page Zee Nadzirah Ye~

Categories

Andainya hatiku bersuara lirik cara guna yanalis harga yanalis borong yanalis murah pengedar phyto placenta pengedar yanalis yanalis yanalis skincare yanalis untuk apa? zee nadzirah fashion zeenadzirah 1st time giveaway blogger Andai terlampau permintaanku ini Pastinya ia akan berkata ROYAL SLIM murah Seperti insan biasa aku ingin bahagia lirik affiliates percuma andainya hatiku bersuara original artis pakai tabita avail beauty avail pad ayat cinta untuk kekasih hati ayat jiwang pendek ayat sms selamat pagi bb cream yanalis beli coklat daim dari langkawi berapa spf sunblock yanalis borong coklat daim borong tabita borong tuala wanita avail cara guna bb cream yanalis cara guna serum egf cara makan glutaking advance coklat daim murah daftar iklan percuma double stem cell malaysia double stemcell shah alam dropship yanalis skincare fashion show mifa 2010 give away program giveaway contest glutaking glutaking advance glutaking advance bahaya? glutaking advance berkesan? glutaking advance original harga bb cream yanalis harga glutaking harga promosi royal slim harga serum egf harga sunblock ibu putih janna lawwa lulus kkm ibu putih terbaik di pasaran iphyto science kebaikan glutaking kebaikan pad herba avail kelebihan sunblock yanalis kesan sampingan royal slim kesan serum egf kisah zee nadzirah shotting pogram ILHAM LEBARAN (RTM TV2)2010 kisah zeenadzirah designer sebuah butik lagu jiwang lirik lagu apit lirik lagu tak ku sangka tak ku duga lirik mp3 chomel andainya hatiku bersuara luminous bb cream yanalis menjahit tudung mz soap vitamin c murah di pasaran pad avail pad herba pad herba avail pad herba avail testimoni pencuci muka tabita penipuan peniaga power bank di internet phyto double stemcell phyto placenta murah power bank original power bank tiruan rasa lapar bila amalkan royal slim review egf serum rya rahman rya rahman ft chomel salam dunia blogging scam power bank online senarai iklan percuma senarai web iklan serum egf shine stem phyto science sms cinta sms cinta untuk skandal sms jiwang sms ucapan selamat malam stemcell murah stokis phyto placenta stokis yanalis sunblock yanalis tabhita tabita tabita bahaya tabita dropship tabita murah tabita skin care tabita skincare tak ku sangka tak ku duga taktik penipuan jual power bank testimoni double stemcell testimoni fb double stemcell testimoni phyto placenta testimoni tabita triple stemcell triple stemcell tipu tutorial video rya rahman website iklan percuma whitening serum yanalis enterprise yanalis signature yanalis signature skin care yanalis skin care yanalis skincare murah yanalis.com zee nadzirah zee nadzirah collections