SALE YANALIS SEMPENA SAMBUTAN KEMERDEKAAN KE 59 20016 | Zee Nadzirah - Yanalis Signature Skin Care


Monday, August 29, 2016

SALE YANALIS SEMPENA SAMBUTAN KEMERDEKAAN KE 59 20016




Assalamualaikum..hai sayang2 zee semua..terimakasih sudi singgah ke blog zee yg tak seberapa ini..zee ingin membuat  Pengumuman penting SEMPENA HARI KEMERDEKAAN KE 59..meh baca kat bawah nie yea..

YANALIS SIGNATURE SKINCARE AKAN MENGADAKAN GREAT SALE PADA
31 OGOS 2016 (RABU)
BERMULA JAM 11.59pg - 5.59ptg
BERTEMPAT DI YANALIS SIGNATURE HQ NO 2, JALAN TEPI SUNGAI, KOTA TINGGI JOHOR



EXCLUSIVE SET RM200 SAHAJA 
FREE YANALIS LUMINOUS BB FOUNDATION BERNILAI RM70😎😎





TRIAL SET RM80 SAHAJA FREE SERUM BERNILAI RM50πŸ€“πŸ€“

wahhhh betul-betul sale kan..wait! ada lagi tau item-item produk yanalis yang lain harga sangat-sangat kasih sayang HQ nak bagi sempena hari kemerdekaan kita yang ke 59 ini..Merdeka!!!!

BACA SATU-SATU YEA..:)

1) Exclusive Set + Foundation = ~Rm320~ *Rm200*
2) Trial Set + Serum = ~Rm180~ *Rm80*
3) Tester = ~Rm70~ *Rm59*
4) Loose Facial soap (120ml) = ~Rm90~ *Rm59*
5) Loose Toner (120ml) = ~Rm90~ *Rm59*
6) Loose Day Cream (40gm) = ~Rm90~ *Rm59*
7) Loose Night Cream (40gm) = ~Rm90~ *Rm59*
8) Loose Facial soap (50ml) = ~Rm50~ *Rm39*
9)Loose Toner (50ml) = ~Rm50~ *Rm39*
10)Loose Day Cream (10gm) = ~Rm50~ *Rm39*
11)Loose Night Cream (10gm) = ~Rm50~ *Rm39*
12) Silky Whitening Protein Mask (5Pcs) = ~Rm100~ *Rm59*
13) Luminous BB Foundation = ~Rm70~ *Rm59*
14) Acne Cream (8ml) = ~Rm50~ *Rm40*
15) Serum Aloevera (30biji) = ~Rm50~ *Rm40*
16) Sunblock (20gm) = ~Rm50~ *Rm40*
17) Absolute Makeup Remover (80ml) = ~Rm35~ *Rm29*
18) Compact Powder = ~Rm70~ *Rm59*
19) Propolis = ~Rm190~ *Rm59*

_😍Kosmetik Serendah *Rm1* Dan Banyak Lagi Tawaran Istimewa Menanti Anda_
_😍Setiap Pembelian Bernilai *Rm100* Keatas Layak Menyertai Cabutan Bertuah Dan Menangi Hadiah Bernilai *Rm900*_
_Sehari Di Yanalis Singnature Skincare_

WOWW Sale gila-gila Hq Yanalis bagi kan..apa lagi peminat setia yanalis atau baru nak mencuba jangan lepaskan peluang anda untuk dapatkan set yanalis yang terlajak sale ini...cepat-cepat wahtssap zee untuk maklumat lanjut yea dan untuk yang nak beli bank in sebelum 31 hariblan 8 nie yea..lepas2 tu baru nak bank in maaf dah tak diterima..stock sangat limited sape cepat dia dapat.:)

salam sayang dari zee nadzirah
019-3499076


Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Followers

Like Page Zee Nadzirah Ye~

Categories

Andainya hatiku bersuara lirik cara guna yanalis harga yanalis borong yanalis murah pengedar phyto placenta pengedar yanalis yanalis yanalis skincare yanalis untuk apa? zee nadzirah fashion zeenadzirah 1st time giveaway blogger Andai terlampau permintaanku ini Pastinya ia akan berkata ROYAL SLIM murah Seperti insan biasa aku ingin bahagia lirik affiliates percuma andainya hatiku bersuara original artis pakai tabita avail beauty avail pad ayat cinta untuk kekasih hati ayat jiwang pendek ayat sms selamat pagi bb cream yanalis beli coklat daim dari langkawi berapa spf sunblock yanalis borong coklat daim borong tabita borong tuala wanita avail cara guna bb cream yanalis cara guna serum egf cara makan glutaking advance coklat daim murah daftar iklan percuma double stem cell malaysia double stemcell shah alam dropship yanalis skincare fashion show mifa 2010 give away program giveaway contest glutaking glutaking advance glutaking advance bahaya? glutaking advance berkesan? glutaking advance original harga bb cream yanalis harga glutaking harga promosi royal slim harga serum egf harga sunblock ibu putih janna lawwa lulus kkm ibu putih terbaik di pasaran iphyto science kebaikan glutaking kebaikan pad herba avail kelebihan sunblock yanalis kesan sampingan royal slim kesan serum egf kisah zee nadzirah shotting pogram ILHAM LEBARAN (RTM TV2)2010 kisah zeenadzirah designer sebuah butik lagu jiwang lirik lagu apit lirik lagu tak ku sangka tak ku duga lirik mp3 chomel andainya hatiku bersuara luminous bb cream yanalis menjahit tudung mz soap vitamin c murah di pasaran pad avail pad herba pad herba avail pad herba avail testimoni pencuci muka tabita penipuan peniaga power bank di internet phyto double stemcell phyto placenta murah power bank original power bank tiruan rasa lapar bila amalkan royal slim review egf serum rya rahman rya rahman ft chomel salam dunia blogging scam power bank online senarai iklan percuma senarai web iklan serum egf shine stem phyto science sms cinta sms cinta untuk skandal sms jiwang sms ucapan selamat malam stemcell murah stokis phyto placenta stokis yanalis sunblock yanalis tabhita tabita tabita bahaya tabita dropship tabita murah tabita skin care tabita skincare tak ku sangka tak ku duga taktik penipuan jual power bank testimoni double stemcell testimoni fb double stemcell testimoni phyto placenta testimoni tabita triple stemcell triple stemcell tipu tutorial video rya rahman website iklan percuma whitening serum yanalis enterprise yanalis signature yanalis signature skin care yanalis skin care yanalis skincare murah yanalis.com zee nadzirah zee nadzirah collections