Monday, December 26, 2016

Terlajak Laris - Harga Sunblock Yanalis Review By Zee

Assalamualikum..hai kesayangan zee.. lama zee x update blog kan.. ok hari ini zee nak share produk yang orang suka apply bila ada aktiviti luar jeng jeng jeng iaitu produk Sunblock Moisturising Cream



sunblock yanalis

Jadi mari zee tekankan untuk hari ini, SUNBLOCK IS KEY. Sunblock adalah kunci? Apa?
Ya, sunblock adalah kunci kejayaan. Kejayaan kulit yang terpelihara. Most girls tak sedar lagi kepentingan sunblock sebab kita terikut budaya Barat yang mana bila nak pergi swimming atau berjemur lama (untuk kita adalah bersukan, latihan perbarisan,mandi laut) sahaja kita akan selaput diri ini dengan sunblock. Walhal, melihatkan keadaan cuaca dan keterikan mentari  negara kita ini, sunblock harus diapply SETIAP HARI, sebelum melangkah keluar..





zee juga menggalakkan anda minum air putih secukupnya mengikut berat badan antara ramai yang x tau kan? yang dah tau baguslah teruskan usaha itu yeahh!

ok,yang seterusnya zee nak share apa kelebihan utama Yanalis Sunblock Moisturising Cream ini:
1-Melindungi kulit dari sinaran matahari seperti UVA&UVB
2-Melindungi protein di bawah permukaan kulit seperti keratin,elastin dan kolegen
3-Melindungi dari penyakit lain seperti katarak,kerosakan kulit dan merendahkan imunisasi badan
4-Melindungi kulit dari kedutan, bintik-bintik hitam dan jerangat

Antara perkara yang perlu diiberi perhatian ketika mengunakan sunblock adalah
1-Pastikan Sunblock anda mempunyai SPF 30 ke atas
2-Pastikan Sunblock anda melindungi kulit anda dari UVA&UVB
3.Gunakan Sunblock sebelum menggunakan krim siang atau foundation
4-Boleh digunakan sekerap mungkin
*tekstur berbentuk krim tapi tidak melekit
*tidak menyumbat pori-pori wajah yang menyebabkan punca jerawat
*tiada minyak mineral

ok dah faham kan..zee tunjuk gambar dibawah cara apply sunblock yea:


pengasas yanalis buat demo cantikkan :)


Diva Yanalis bercuti bawa Sunbock
Tanpa sunblock, mungkin tak se-carefree ini bila bawah panas matahari. Penyelamat di waktu outdoor :’)
Itulah sebabnya kenapa zee mesti mesti mesti share pakai sunblock Yanalis ini, supaya hati senang mengetahui kulit terpelihara dari kekejaman sinaran UV setiap kali anda buat outdoor activities. Sunblock moisturising cream senang nak apply dan mudah dibawa kemana-mana tengok packaging yang kiut miut tu tpi The super Power tau 

Dah boleh rasa tak betapa I loveeeeeee sunblock YANALIS!!!

OK,macam mana nak dapatkannya boleh terus:

Whatssap Zee ke 019-3499076

terimkasih sudi baca review Sunblock Yanalis Dari zee..jumpa lagi bye..bye..:)




Hot Item - Review Serum EGF Essence By Yanalis 2017

Assalamualikum kesayangan zee..bersua lagi kita.. tau x? Yanalis akhir tahun ini telah  melahirkan baby lagi iaitu EGF ESSENCE/SERUM kali ini lebih memukau.. tersangat laku.. ramai customer repeat order sampai pihak HQ tidak menang tangan dibuatnya hihi..




Apakah YSS EGF ESSENCE?
Kuasa serum yang memulihkan seri keremajaan dan memberikan kelembutan kulit seawal 7 hari penggunaan.


Mampu menyelesaikan masalah:

1- Kulit kusam dan tekstur kulit tidak rata

2- Tona warna kulit tidak sekata

3- Garis halus dan kedutan

4- Menghilangkan jeragat dan bekas jerawat 





KESANNYA DAPAT DILIHAT DALAM MASA 7 HARI 

HARGA RM 70 SHJ SANGAT BERBALOI 
UNTUK KESAN SEPERTI SUNTIKAN BOTOX



Diformulasikan TANPA:
-Paraben
-Sulfate
-Phthalates

Cara penggunaan:
Cadangan penggunaan:

- Sapukan dengan lembut ke seluruh wajah dan leher pada waktu pagi dan malam.

- Setiap titisan memberikan dose yang tepat. Cuma perlu picit sekali.

- Teruskan dengan penggunaan krim siang atau krim malam.








Gambar-gambar dia atas adalah antara YANALIS LOVER yang sangat cantik kulit diaorang semua..anda pun boleh macam mereka yang penting kena yakin dan berterusan memakainya yea..selamat mencuba dan selamat menjadi Jelitawan :)

untuk pelanggan yang membeli melalui zee,anda akan diberikan diskaun bagi pembelian seterusnya .Dan mendapat khidmat nasihat secara percuma selama 24jam selama anda menjadi pelanggan zee

insyallah..jika zee lewat membalasnya harap bersabar yea..akan mereply seorang demi seorang.jom cepat-cepat order whatssap zee segera ke 019-3499076 ada promosi akhir tahun yea.ok sampai sini dulu..nnti zee update lagi..terimkasih sudi singgah blog zee ;)



Followers

Like Page Zee Nadzirah Ye~

Categories

Andainya hatiku bersuara lirik cara guna yanalis harga yanalis borong yanalis murah pengedar phyto placenta pengedar yanalis yanalis yanalis skincare yanalis untuk apa? zee nadzirah fashion zeenadzirah 1st time giveaway blogger Andai terlampau permintaanku ini Pastinya ia akan berkata ROYAL SLIM murah Seperti insan biasa aku ingin bahagia lirik affiliates percuma andainya hatiku bersuara original artis pakai tabita avail beauty avail pad ayat cinta untuk kekasih hati ayat jiwang pendek ayat sms selamat pagi bb cream yanalis beli coklat daim dari langkawi berapa spf sunblock yanalis borong coklat daim borong tabita borong tuala wanita avail cara guna bb cream yanalis cara guna serum egf cara makan glutaking advance coklat daim murah daftar iklan percuma double stem cell malaysia double stemcell shah alam dropship yanalis skincare fashion show mifa 2010 give away program giveaway contest glutaking glutaking advance glutaking advance bahaya? glutaking advance berkesan? glutaking advance original harga bb cream yanalis harga glutaking harga promosi royal slim harga serum egf harga sunblock ibu putih janna lawwa lulus kkm ibu putih terbaik di pasaran iphyto science kebaikan glutaking kebaikan pad herba avail kelebihan sunblock yanalis kesan sampingan royal slim kesan serum egf kisah zee nadzirah shotting pogram ILHAM LEBARAN (RTM TV2)2010 kisah zeenadzirah designer sebuah butik lagu jiwang lirik lagu apit lirik lagu tak ku sangka tak ku duga lirik mp3 chomel andainya hatiku bersuara luminous bb cream yanalis menjahit tudung mz soap vitamin c murah di pasaran pad avail pad herba pad herba avail pad herba avail testimoni pencuci muka tabita penipuan peniaga power bank di internet phyto double stemcell phyto placenta murah power bank original power bank tiruan rasa lapar bila amalkan royal slim review egf serum rya rahman rya rahman ft chomel salam dunia blogging scam power bank online senarai iklan percuma senarai web iklan serum egf shine stem phyto science sms cinta sms cinta untuk skandal sms jiwang sms ucapan selamat malam stemcell murah stokis phyto placenta stokis yanalis sunblock yanalis tabhita tabita tabita bahaya tabita dropship tabita murah tabita skin care tabita skincare tak ku sangka tak ku duga taktik penipuan jual power bank testimoni double stemcell testimoni fb double stemcell testimoni phyto placenta testimoni tabita triple stemcell triple stemcell tipu tutorial video rya rahman website iklan percuma whitening serum yanalis enterprise yanalis signature yanalis signature skin care yanalis skin care yanalis skincare murah yanalis.com zee nadzirah zee nadzirah collections