3 Years Anniversary YANALIS You Are Invited!!! | Zee Nadzirah - Yanalis Signature Skin Care


Wednesday, April 19, 2017

3 Years Anniversary YANALIS You Are Invited!!!


 Hi uolz kesayangan zee..bersua kembali😘😚
kali ini zee nak buat pengumuman kepada anda semua..pada tarikh 29/4/2017 nanti anda semua dijemput hadir tau ke Majlis Birthday YanalisSignature Skincare. Macam biase kami akan adakan pelbagai promosi jualan YSS, sale baju pun hado, tutorial penjagaan kulit wajah pun hado. The best part nak bg cabutan bertuah hamper beso2.kepada yang masih baru nak mencuba yanalis kami mengalu2kan kedatangan anda..anda akan dapat jumpa Founder Yanalis,
Model@Diva Yanalis pun turun tau dan agent-agent yanalis pun ada.untuk anda yang ingin bertanya mengenai produk dan bagaimana cara menjadi dropship or sebagainya kami sedia membantu anda.Save d date k kesayangan semua👏👫💓 Bertempat DI 313 Bistro&Cafe,Pasar Borong Pandan,Johor Bahru

kad Jemputan 3 years anniversary Yanalis


PROMOSI YANALIS SKINCARE masih berjalan sehingga akhir APRIL ini sahja sempena birthday Yanalis bulan ini..anda belum terlambat untuk mendapatkannya..sangat berbaloi-baloi time promosi meh la grab cepat yea...whatssap zee segera ke  019-3499076


ANTARA PROMOSI YANG SEDANG BERJALAN IALAH:

SET EXLUSIVE RM250 FREE SWEATER YSS BERNILAI RM90

👇👇👇


FREE SWEATER BERNILAI RM90



SET TESTER + SERUM VIT E
RM100!!SHJ

*HARGA ASAL TESTER RM70
*SERUM VIT E (30BIJI) RM 50

ANDA JIMAT RM20!!!

ATAU
:
:
:
:
:


 2 SET TESTER RM100
*HARGA ASAL  2 TESTER RM140

ANDA JIMAT rM40!!


NAK KE NAK??


BEST X PROMOSI BIRTHDAY YANALIS?BESTKAN JOM PAKAT KAT KAWAN2 UNTUK SHARE BELI
SANGAT JIMAT DAN BERBALOI-BALOI

WAHHHH CANTIK  DIVA YANALIS PAKAI SWEATER YSS NIE
LIMITED EDITION!!
 SGT TERHAD 
JANGAN SAMPAI KEHABISAN BARU NAK ORDER 
MAAF YEA ZEE X DAPAT TOLONG :)

BYE JUMPA DI MAJLIS BIRTHDAY YANALIS YEA KESAYANGAN2 ZEE SEMUA
😗😗😍😍

Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Followers

Like Page Zee Nadzirah Ye~

Categories

Andainya hatiku bersuara lirik cara guna yanalis harga yanalis borong yanalis murah pengedar phyto placenta pengedar yanalis yanalis yanalis skincare yanalis untuk apa? zee nadzirah fashion zeenadzirah 1st time giveaway blogger Andai terlampau permintaanku ini Pastinya ia akan berkata ROYAL SLIM murah Seperti insan biasa aku ingin bahagia lirik affiliates percuma andainya hatiku bersuara original artis pakai tabita avail beauty avail pad ayat cinta untuk kekasih hati ayat jiwang pendek ayat sms selamat pagi bb cream yanalis beli coklat daim dari langkawi berapa spf sunblock yanalis borong coklat daim borong tabita borong tuala wanita avail cara guna bb cream yanalis cara guna serum egf cara makan glutaking advance coklat daim murah daftar iklan percuma double stem cell malaysia double stemcell shah alam dropship yanalis skincare fashion show mifa 2010 give away program giveaway contest glutaking glutaking advance glutaking advance bahaya? glutaking advance berkesan? glutaking advance original harga bb cream yanalis harga glutaking harga promosi royal slim harga serum egf harga sunblock ibu putih janna lawwa lulus kkm ibu putih terbaik di pasaran iphyto science kebaikan glutaking kebaikan pad herba avail kelebihan sunblock yanalis kesan sampingan royal slim kesan serum egf kisah zee nadzirah shotting pogram ILHAM LEBARAN (RTM TV2)2010 kisah zeenadzirah designer sebuah butik lagu jiwang lirik lagu apit lirik lagu tak ku sangka tak ku duga lirik mp3 chomel andainya hatiku bersuara luminous bb cream yanalis menjahit tudung mz soap vitamin c murah di pasaran pad avail pad herba pad herba avail pad herba avail testimoni pencuci muka tabita penipuan peniaga power bank di internet phyto double stemcell phyto placenta murah power bank original power bank tiruan rasa lapar bila amalkan royal slim review egf serum rya rahman rya rahman ft chomel salam dunia blogging scam power bank online senarai iklan percuma senarai web iklan serum egf shine stem phyto science sms cinta sms cinta untuk skandal sms jiwang sms ucapan selamat malam stemcell murah stokis phyto placenta stokis yanalis sunblock yanalis tabhita tabita tabita bahaya tabita dropship tabita murah tabita skin care tabita skincare tak ku sangka tak ku duga taktik penipuan jual power bank testimoni double stemcell testimoni fb double stemcell testimoni phyto placenta testimoni tabita triple stemcell triple stemcell tipu tutorial video rya rahman website iklan percuma whitening serum yanalis enterprise yanalis signature yanalis signature skin care yanalis skin care yanalis skincare murah yanalis.com zee nadzirah zee nadzirah collections