PANAS!!!New Packaging Trial Yanalis "MEOW" 2017 | Zee Nadzirah - Yanalis Signature Skin Care


Monday, May 8, 2017

PANAS!!!New Packaging Trial Yanalis "MEOW" 2017




Dua Tiga kucing Berlari,
Mana Nak Sama SET MEOW ni,
Dua tiga boleh ke cari ,
Mana nak sama dengan yang ini.


New trial set 'meow"


Cakkkk!!!meow meow..
Cantik kan..cute kan..geram kan... haaaaa kalau boleh gigit zee da gigit da ni...😙😙😙😙 hahaha. SET TRIAL YANALIS TERBARU ADA PIC MEOW TAU So cute..zee nak bagi tahu lagi ni..so set ni 4 IN 1. Dia ada Soap + Toner + Day Cream+Night Cream..yang sebelum ni zee pernah terangkan dah penat zee cerita ni..so zee ringkaskan je la ye..SET TRIAL MEOW ni harganya RM 99(Caj Pos RM7) sahaja ok.yang sebelum ni set Trial RM130 alright..Hakak2,Abang2, adik2 yang mana menginginkan raut wajah yang bersih and always flawles. Korang semua boleh dapatkan set kecantikan YANALIS SKINCARE dengan zee yea peace✌✌

awak-awak yang baru nak try  boleh cuba yg ni dulu gais..ada kelulusan KKM 😇 tidak ade kesan sampingan 😇 produk berasaskan ektra semulajadi 🍃 anything u can whatssap me okay? Belum cuba belum tahu gais so lets try it !! 😍😍


30 ml toner n soap
10gm cream 



Jangan risau dengan kandungan produk ini. Sebab apa ya zee nak cakap, semua kandungan bahan yang utama digunakan adalah papaya ok👍👍👍👍..cepat dapatkan segera dengan zee  ye you alls..😗

whatssap segera ke 019-3499076



STOCK YANALIS


bye,salam sayang dari 
zeenadzirah






Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Followers

Like Page Zee Nadzirah Ye~

Categories

Andainya hatiku bersuara lirik cara guna yanalis harga yanalis borong yanalis murah pengedar phyto placenta pengedar yanalis yanalis yanalis skincare yanalis untuk apa? zee nadzirah fashion zeenadzirah 1st time giveaway blogger Andai terlampau permintaanku ini Pastinya ia akan berkata ROYAL SLIM murah Seperti insan biasa aku ingin bahagia lirik affiliates percuma andainya hatiku bersuara original artis pakai tabita avail beauty avail pad ayat cinta untuk kekasih hati ayat jiwang pendek ayat sms selamat pagi bb cream yanalis beli coklat daim dari langkawi berapa spf sunblock yanalis borong coklat daim borong tabita borong tuala wanita avail cara guna bb cream yanalis cara guna serum egf cara makan glutaking advance coklat daim murah daftar iklan percuma double stem cell malaysia double stemcell shah alam dropship yanalis skincare fashion show mifa 2010 give away program giveaway contest glutaking glutaking advance glutaking advance bahaya? glutaking advance berkesan? glutaking advance original harga bb cream yanalis harga glutaking harga promosi royal slim harga serum egf harga sunblock ibu putih janna lawwa lulus kkm ibu putih terbaik di pasaran iphyto science kebaikan glutaking kebaikan pad herba avail kelebihan sunblock yanalis kesan sampingan royal slim kesan serum egf kisah zee nadzirah shotting pogram ILHAM LEBARAN (RTM TV2)2010 kisah zeenadzirah designer sebuah butik lagu jiwang lirik lagu apit lirik lagu tak ku sangka tak ku duga lirik mp3 chomel andainya hatiku bersuara luminous bb cream yanalis menjahit tudung mz soap vitamin c murah di pasaran pad avail pad herba pad herba avail pad herba avail testimoni pencuci muka tabita penipuan peniaga power bank di internet phyto double stemcell phyto placenta murah power bank original power bank tiruan rasa lapar bila amalkan royal slim review egf serum rya rahman rya rahman ft chomel salam dunia blogging scam power bank online senarai iklan percuma senarai web iklan serum egf shine stem phyto science sms cinta sms cinta untuk skandal sms jiwang sms ucapan selamat malam stemcell murah stokis phyto placenta stokis yanalis sunblock yanalis tabhita tabita tabita bahaya tabita dropship tabita murah tabita skin care tabita skincare tak ku sangka tak ku duga taktik penipuan jual power bank testimoni double stemcell testimoni fb double stemcell testimoni phyto placenta testimoni tabita triple stemcell triple stemcell tipu tutorial video rya rahman website iklan percuma whitening serum yanalis enterprise yanalis signature yanalis signature skin care yanalis skin care yanalis skincare murah yanalis.com zee nadzirah zee nadzirah collections